Aspiration hobs EICO

Populära modeller

Kombinationsmodeller – som Yin och Yang i ditt kök

Spishällan och köksfläkten är ett ”must” i varje kök, men varför inte tänka helt nytt? Varför inte kombinera de här två viktiga funktionerna i en och samma lösning, på samma gång som du också får möjligheten att designa ett läckert och luftigt kök? Du får en helt särskild innovativ lösning, som ger fri syn och bra plats – ett kök där du kan samla din familj och vänner och där arbetet blir en trevlig och gemensam upplevelse.

Teknologin i de spisinbyggda köksfläktarna fungerar genom att dragkraften i luften i nedgående riktning är kraftigare än den hastigheten som luften stiger med. Om du inte har möjlighet att låta luften gå ut i den fria luften, kan du välja en recirkulationsmodell och använda ett recirkulationsfilter för att rengöra luften.

Maximal prestanda på så mycket som 6,2 m/s.

Luften som, i normala fall, rör sig uppåt kommer att dras ner mot spisplattan genom att hastigheten eller dragkraften i nedåtgående riktning är kraftigare än hastigheten som luften normalt stiger uppåt med. Phantom har en maximal prestanda på inte mindre än 6,2 m/s och har därmed ett mycket effektivt sug. Åtminstone 5 gånger kraftigare än den normala dragkraften för vanlig vattenånga.

Läs mer
Phantom fra EICO
Galileo Smart

Snygg lyx från Italien

Från italienska Faber är modellen Galileo en induktionsspisplatta med helintegrerad ventilation. Galileo är en snygg och ”osynlig” spisfläkt med maximal prestanda och effektivitet, som samtidigt är mycket tyst. Modellen erbjuder en unik vattentät motorteknologi, som samtidigt är så kompakt att den, som den enda produkten i sin klass, lämnar utrymme i skåpet under till andra föremål i köket.

Läs mer

En prisbelönad serie

Märkesprodukten NikolaTesla är en prisbelönad serie med aspirations hobs från italienska Elica. NikolaTesla-modellerna representerar en rad absoluta toppmodeller bland spisinbyggda köksfläktar. Här får man en läcker och snygg lösning, som på samma gång är tyst och mycket effektiv med fokus på sugkraft och effektivitet. Kort sagt en lyxig, unik och banbrytande köksfläktslösning.

Läs mer
Aspiration hobs fra EICO