NikolaTesla Unplugged

NikolaTesla Unplugged har vunnit många priser för innovation, design och funktionalitet. Modellen tar estetiken till en högre nivå när den snygga induktionsspisytan får sällskap av en integrerad köksfläkt och analoga kontrollknappar som ger en mera intuitiv känsla. Det är en snygg touch som bara förfinar produktens utseende och ger användarvänlighet, som garanterar en fantastisk matlagningsupplevelse.

NikolaTesla Unplugged

Galileo Smart BK 600 - Kombinationslösning med köksfläkt integrerad i häll och en prestanda på hela 8,8 m/s.

NikolaTesla FIT 3Z – en världsnyhet

NikolaTesla Fit 3Z är världens första trezoner induktionshäll på bara 60 centimenter med integrerad köksfläkt. Även om den bara är 60 centimeter så har man tänkt på alla smarta detaljer. Till exempel får man ett extra stort matlagningsområde, utformad för alla som vägrar att kompromissa med stil och komfort när det handlar om inredning och matlagning.

NikolaTesla Fit 3Z
NikolaTesla Alpha

Få en flexibel installation med NikolaTesla Alpha

En av våra spännande nyheter är NikolaTesla Alpha från italienska Elica. Modellen passar perfekt in i de allra flesta skandinaviska kök och hög kvalitet, extraktion och induktionsförmåga garanteras. Modellen är utformad för att enkelt kunna installeras i moduler på både 80 cm och 90 cm efter önskemål. Den 78 cm breda ytan passar problemfritt i alla köksdesign.

NikolaTesla Switch Glow – enkel, intuitiv och full med smarta funktioner

NikolaTesla Switch Glow är designad av italienska Fabrizio Crisà, som ligger bakom ett antal banbrytande aspiration hobs från Elica. Med NikolaTesla Switch Glow är det en elegant lösning med vitt displayljus, som kan anpassas till nordiska kök i både prestanda och stil.

NikolaTesla Switch Glow

Udine - Väggmonterad köksfläkt, vertikal. Finish: Grey stone

Phantom Mini - perfekt för det lilla köket

Phantom Mini är extra lämplig för små utrummen eftersom den kan monteras i ett 60 cm stort skåp. Modellen levereras med kolfri motor, totalt svart glas/svart aluminium med rak kant. Den finns i en version med utlopp och en version med recirkulation. Modellen har maximal prestanda på 10,6 m/s, låg ljudnivå på 62/63 dB(A) vid max., kombinerat med ett bra användargränssnitt och tidlös elegant design.

Phantom mini
NikolaTesla Fit XL

NikolaTesla Fit XL

NikolaTesla Fit XL är en prisvinnande kombinationslösning med integrerad köksfläkt i
spisdelen. Med maximal prestanda på 5,1 m/s, låg ljudnivå på 61 dB(A) vid maximal sugstyrka, kombinerat med bra användaryta och tidlöst elegant design är NikolaTesla Fit XL ett bra val för ditt kök. XL modellen passar också i ett 80 cm skåp.

Udine

Den nya lutande Udine finns i en 60 och 80 version i Stone, Grey stone (visas på bilden) och black stone med svart skåp och skorsten. Den levereras med kolfri motor. Köksfläkten har låg ljudnivå på 61 dB(A) vid maximal sugstyrka. Den har energiklass A++. Eftersom fronten är
gjord av naturmaterial kan färgnyanser och sammansättningen variera.

Prime flow®-system

Prime flow® - Aldrig varit enklare

EICO introducerar den mest optimala lösningen, nämligen det helt nya patenterade Prime flow®-systemet. Det kan nästan inte vara enklare att installera Prime flow®. Tryck. Klick. Klar – det kan inte bli enklare. Systemet monteras helt utan att det behövs verktyg, silikon eller tejp, vilket ger många alternativ för platsbesparande installation.

Prime flow
CC SV

Få den första titten på produkterna i vår nya 2023 katalog

Se online-katalogen

Ladda ner PDF-intro om utvalda nyheter 2023

Ladda ner PDF
NB news 2023