04/21/2022

Phantom Premium: Ny danskdesignad hällfläkt med specifikationer i toppklass

Phantom är danska EICOs egna serie med aspiration hobs, som många kanske bäst känner till som köksfläkt och spisdelen i en enda produkt. I utvecklingen av Phantom Premium har det varit viktigt att göra spisdelen elegant och estetisk samtidigt som tekniken bakom spisen är på högsta nivå.

Phantom Premium

Därför har bara de allra bästa komponenterna använts när det gäller teknik, glas och tillverkning – naturligtvis insvept i dansk design.

En spännande konkurrent till A-brands

"När vi ser på Phantom Premium består den av spisteknik från tyska EGO och en motor från tyska ebmpapst. Ebmpapst levererar bland annat high-end motorer till de högst rankade varumärkena. Detsamma gäller för EGO, som ligger bakom elektroniken i många high-end produkter. Med andra ord har vi valt det bästa av det bästa när det handlar om tysk kvalitet och know-how. Det snygga svarta glaset är tillverkat i Frankrike. Här har kvaliteten igen varit i fokus och vi har återigen samarbetat med en tillverkare som också levererar den högsta kvaliten", säger Niels Poulsen, CSO för EICO.

 

Ta hand om detaljen

Den nya i klassen, Phantom Premium, är också lite av ett genidrag om vi får säga det själva. Därför levererar Phantom Premium såklart också maximal prestanda på hela 6,2 m/s, har ett bra användargränssnitt, är väldigt tyst med en ljudnivå på endast 58dB(A) vid högsta normala effekten och inte minst tillverkad i tidlöst design som kommer att försköna de skandinaviska köken under kommande år.

Hos EICO är det också de små detaljerna som räknas. Därför har vi tillfört en liten extra läcker detalj till våra aspiration hobs. Som något helt särskilt har våra Phantom Premium vitt displayljus i motsats till det röda ljuset som många kanske känner till från andra aspiration hobs ute på marknaden. Det ger en stilren och en liten extra detalj i ditt kök, så displayljuset på Phantom Premium matchar med displayljuset i ugnen.

 

Med och utan "Frame"

Den nya Phantom Premium levereras i två olika design – med och utan svart aluminiumsram på båda sidorna av spisens glas. Priset är samma, oavsett om du väljer med eller utan den svarta aluminiumsramen. Båda modellerna levereras givetvis både som recirkulationsmodell eller evakueringsmodell. Det ingår recirkulationskit med keramiska filter för recirkulationsmodellen -därmed behövs det inte köpas till ytterligare tillbehör, utan allt ingår.

Du kan se närmare på den nya modellen hos en lång rad olika vitvarubutiker och köksbutiker. Du hittar närmaste återförsäljare under de olika Phantom produkterna på vår hemsida.

 

EICO har nu 10 olika Phantom modeller i sortimentet. Du kan se den nya modellen, Phantom Premium, och alla de andra modellerna här.