02/19/2021

SuperPlat - när köksfläkten bliver "huvudperson" i köket

Den nyutvecklade och extra effektiva köksfläkten från italienska Elica, SuperPlat, har redan fått en framstående silvermedalj i internationella designtävlingen.

Eico SuperPlat

SuperPlat är en ny prisvinnande vägghängd köksfläkt från Elica, som med sitt strömlinjeformade och moderna design bidrar till ett snyggt och stilrent uttryck i köket. Köksfläkten har precis fått en silvermedalj i International Design Awards, IDA i kategorin ”köksmaskiner”.

Kökets fokuspunkt

SuperPlat är en extra effektiv köksfläkt med framstående sugeffekt.

-  Köksfläkten har kantsugning, vilket innebär att hela ytan på fläktens framsida används för utsugning. Det ger en fantastisk sugeffekt som effektivt säkrar ren och frisk luft i köket. Dessutom har köksfläkten en strömlinjeformad och elegant design, som gör den till en naturlig fokuspunkt i köket, som också designpriset från IDA bekräftar, säger Niels Poulsen, EICO försäljningschef.

SuperPlat fungerar både bra mellan väggskåp men är också snygg som en enkelstående enhet. Köksfläkten är designad av italienska Fabrizio Crisà och kommer i två olika versioner: svart glas eller grått glas. Båda varianterna är 90 centimeter breda och har dessutom galler i aluminium på framsidan samt gjutjärn finish.

Eico SuperPlat

Tyst köksfläkt med ny teknik

Tack vare den unika Comfort Silence-tekniken är SuperPlat en ytterst tyst köksfläkt – även vid de högsta hastigheterna. Dessutom är den utrustad med en ljusdämpare som gör det möjligt att anpassa ljusstyrkan.

Användarupplevelsen är extra förstärkt via tekniken”ElicaConnect”. Via en app är det möjligt att styra köksfläktens funktioner samt att övervaka en rad olika funktioner.

Se produkten här