02/28/2022

Därför har vinkylskåpen blivit så populära

Under de senaste åren har vinkylskåpen blivit allmer populära – och det finns det goda skäl för.

Vestfrost vinkylskåp

Lite lyx i vardagen. Det är förmodligen så många tänker. Och om du har blivit en av de lyckliga ägarna av ett vinkylskåp så går du inte emot strömmen.

Tidigare var vinkylskåp en ”specialitet” som var reserverad bara för restauranger och kunniga vinentusiaster. Men så är det inte alls längre.

- Antalet passionerade vinentusiaster har ökat under de senaste 25 åren, vilket har bidragit till en betydande ökning av efterfrågan på vinkylskåp. Det är inte längre bara samlare av dyra årgångsviner som finner glädje i att förvara vin på ett optimalt sätt, utan nu är det även ”vanliga personer” som uppskattar goda droppar i glaset och lite lyx i vardagen. Vestfrosts vinkylskåp är produkter som vi är mycket stolta och glada över att kunna erbjuda för den vanliga konsumenten, säger Niels Poulsen, försäljningschef på EICO.

Därför är ett vinkylskåp perfekt

Förutom den ”läckra faktorn” med ett vinkylskåp finns det flera andra positiva effekter av att förvara vinet i ett vinkylskåp. Du får en ännu bättre miljö för vinflaskorna än i en vinkällare, eftersom vinkylskåpet skyddar vinet från temperaturförändringar, vibrationer, UV-strålning och smakpåverkan från annat i närheten av vinet. Vinkylskåpet garanterar att vinet mognar ordentligt och att vinet alltid har rätt serveringstemperatur.

Har du några frågor om ditt nya Vestfrost vinkylskåp kan du ofta hitta svar i vår nya FAQ med de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret där kan du försöka använda sökfältet, och om det inte hjälper kan du alltid kontakta oss via supporten på telefon 9882 3999. Supporten är bemannad och öppen måndag till torsdag från 09:00-16:00 och fredag från 09:00-15:00. 

FAQ: Här hittar du nyttig information om vinkylskåp