07/09/2019

EICO lanserar unika vinkylskåp

Låter det frestande med lite extra vardagslyx i sommarvärmen? EICO har precis lanserat en unik och  läcker portfölj med kvalitets-vinkylskåp från välansedda Vestfrost.

Sommar, sol och mysiga mötesstunder. Just nu är vi i den säsongen, som de flesta av oss värdesätter allra högst – nämligen tiden när man kan mysa lite extra utomhus – i trädgården, på terrassen eller ute på balkongen. Och vad är bättre än lite vardagslyx ute i sommarvärmen – och med möjligheten att kunna hälla upp några goda och tempererade rosé eller vitvinsdroppar i glasen?

Som något helt nytt erbjuder EICO nu också en lång rad läckra vinkylskåp från det välansedda märket Vestfrost, som har 25 års erfarenhet med design, utveckling och tillverkning av kvalitets-vinkylskåp i Danmark.

Se alla de läckra Vestfrost-vinkylskåpen


VINKYLSKÅP TILL DEN ”VANLIGA KONSUMENTEN”

Förut ansågs vinkylskåp för att vara en ”specialitet”, som endast kunde finnas på restauranger och hos kunniga vinentusiaster. Så är det inte längre.

- Antalet passionerade vinentusister har ökat under de senaste 25 åren, och det har bidragit till att efterfrågan på vinkylskåp har vuxit stort. Numera är det inte bara samlare av dyra årgångsviner, som tycker om att förvara vinet på ett optimalt sätt, utan också gemene man värdesätter de goda dropparna i glaset och lite vardagslyx. Vinkylskåpen från Vestfrost representerar produkter som vi är enormt stolta över och vi ser fram emot att kunna erbjuda de till den vanliga konsumenten, berättar Dan Sångberg, försäljningschef i EICO.

Förutom ”läckerhetsfaktorn” i att ha ett vinkylskåp stående, finns det en lång rad positiva effekter medd att förvara sitt vin i ett vinkylskåp. Du får mycket bättre miljö för vinflaskorna än i en vanlig vinkällare, eftersom vinkylskåpet skyddar vinet mot både temperaturförändringar, skakningar, UV-strålning och smakpåverkan från andra föremål. Därmed säkrar du att vinet mognar korrekt, och dessutom vet du att din vin alltid har rätt serveringstemperatur.

Förut ansågs vinkylskåp för att vara en ”specialitet”, som endast kunde finnas på restauranger och hos kunniga vinentusiaster. Så är det inte längre. 

13 OLIKA VINKYLSKÅP

Alla vinkylskåp från Vestfrost är tillverkade i hög kvalitet och i en enkel och stilren design. Med inte mindre än 13 olika vinkylskåp finns det därmed stora möjligheter för att få ett skåp som passar precis efter dina önskemål.De 13 olika vinkylskåpen har plats för allt mellan 32 och 197 stycken vinflaskor, och finns i ett prisläge från SEK 14.995. – 30.995. Så det är helt klart möjligt att välja en modell som passar både till behov och plånboken.

Se alla de läckra Vestfrost-vinkylskåpen