12/19/2022

Hur väljer du den Vestfrost-modellen som passar bäst för dina behov?

Hur hittar du det vinkylskåpet som är optimalt för just dina behov? Och vad bör du vara extra uppmärksam på innan du fattar ditt slutliga beslut?

Vestfrost

Har du bestämt dig för att köpa ett vinkylskåp? I så fall bör du naturligtvis välja det vinkylskåpet som passar perfekt för just precis dig. Men hur gör du det?

Fyra viktiga faktorer

Fyra faktor är med till att avgöra vilket vinkylskåp som passar bäst för dina behov och hem: utseende, storlek, placering samt val av temperaturzoner.

Utseende

Det är naturligtvis helt subjektivt vad du tycker om själva utseendet på vinkylskåpet. Vill du ha ett mindre och diskret vinkylskåp eller vill du kanske hellre ha en större modell, som tar en mera dominerande roll i köket?

Vinkylskåpen levereras med tonade eller genomskinliga glasdörrar, men med möjlighet att välja mellan ljusa, silverfärgade eller svarta frontlister. Dessutom finns det en rad olika valmöjligheter för hur du vill att dörrhandtaget ska se ut.

Storlek

Storleken, i form av hur många vinflaskor du behöver förvara inne i kylskåpet, är också en mycket viktig faktor. Vestfrosts vinkylskåp finns både som små skåp med plats för 24 flaskor – och som stora skåp där du kan förvara inte mindre än 197 flaskor med ädla droppar.

Dessutom kan det vara en smart idé att bedöma om du vill ha ett smart eller brett skåp – och om det ska vara högt eller lågt.

Placering

Placeringen av vinkylskåpet är en annan faktor som du ska tänka på. Här är en av de viktigaste sakerna att tänka på om vinkylskåpet ska stå fritt mot en vägg, om det ska byggas in i köksmöblerna eller om du vill ha flera vinkylskåp placerade bredvid varandra.

Valet är ditt – hitta ditt favoritvinkylskåp här 

Temperaturzoner

Antalet temperaturzoner i vinkylskåpet är också något som du bör tänka på när du letar efter ett vinkylskåp. Vestfrost skåp finns som mono-, dubbel och multizonskåp - och det har stor betydelse för hur många olika typer av vin du kan förvara inne i ditt skåp.

Läs mera om temperaturzoner i vinkylskåp