11/10/2022

Så förvarar du julvinet med Vestfrost

Nu kan du får en sak mindre att bekymra dig över inför julen – låter det inte underbart? Med ett vinkylskåp från välkända Vestfrost behöver inte inte oroa dig över om julvinet har rätt temperatur.

Vestfrost vinkylskåp

Med ett vinkylskåp från välkända Vestfrost behöver inte inte oroa dig över om julvinet har rätt temperatur. Se bara till att välja det perfekta vinet till julmaten och lägga det i ditt vinkylskåp när du kommer hem. Sedan är det klart för servering när julmaten kommer fram på julbordet – det kan nästan inte bli enklare.

Varför är ett Vestfrost vinkylskåp en bra idé?

För det första är det svårt att överträffa erfarenhet. Om det är något som Vestfrost har så är det erfarenhet av att tillverka vinkylskåp – de har faktiskt över 25 års erfarenhet.

Det började med vinkylskåp som främst tillverkas för gourmetrestauranger, vinhandlare och professionella samlare, som alla ställer höga krav på miljön där vinet förvaras.

Antalet passionerade vinentusiaster har ökat och intresset för korrekt förvaring och servering växt. Därför har Vestfrosts professionella vinkylskåp flyttat in i privata hem. Vestfrost är den enda leverantören som designar, utvecklar och tillverkar vinkylskåp i Danmark.

Läs också våra 7 goda skäl att välja ett vinkylskåp här

Många valmöjligheter

Vinkylskåp från Vestfrost garanterar optimal temperatur för ditt vin. Och det är det som gör att du och dina gäster kan njuta av ett vältempererat vin. De stora vinkylskåpen från Vestfrost är dansktillverkade och dessa nya och moderna skåp rymmer många flaskor vin och är både energieffektiva och mycket tysta. Med olika höjder och avancerade tekniker kan Vestfrost vinkylskåp integreras i de allra flesta kök. Skåpet kan stå fritt mot en vägg, byggas in mellan köksenheter eller stå side by side med andra vinkylskåp eller kanske en displaykylare?

Läs mera om den smarta smarte side-by-side lösningen med ett vinkylskåp och en MFG95 displaykylare från Vestfrost här

Vår kollektion av Vestfrost vinkylskåp är omfattande och ger dig möjlighet att välja efter din personliga design och önskemål om funktioner.

Se hela vårt sortiment av Vestfrost vinkylskåp här