05/23/2022

Unika vinkylskåp från Vestfrost

Hos EICO får du tillgång till en unik och extra läcker portfölj med kvalitets vinkylskåp från ansedda Vestfrost.

Vestfrost Vinkylar

Drömmer du om ett unikt och läckert vinkylskåp, som både ger ditt hem det ”lilla extra” samtidigt som du också får möjlighet till att förvara ditt vin på ett helt korrekt sätt?

Då bör du titta närmare på alla de läckra vinkylskåpen som Eico erbjuder från ansedda Vestfrost, som har över 25 års erfarenhet med design, utveckling och produktion av kvalitets vinkylskåp  i Danmark.

Vinkylskåp till den ”vanliga användaren”

Tidigare var vinkylskåp en ”specialitet” som endast fanns på restauranger och hos kunniga vinentusiaster. Så är det inte alls mera.

- Antal passionerade vinentusiaster har växt under de senaste 25 åren, och det har varit bidragande till att efterfrågan efter vinkylskåp har stigit avsevärt. Numera är det inte bara samlare av dyra årgångsviner som gläds åt att kunna förvara vinet på ett optimalt sätt, utan också en ”vanlig Svensson” som värdesätter de goda dropparna i glaset och lite vardagslyx. Vinkylskåpen från Vestfrost representerar några produkter som vi är enormt stolta över och vi ser fram till att erbjuda till den vanliga användaren, berättar Niels Poulsen, försäljningschef hos EICO.

Förutom ”läckerhetsfaktorn” i att ha ett vinkylskåp stående hemma, finns det en lång rad positiva effekter med att förvara vinet i ett vinkylskåp. Du uppnår nämligen en ännu bättre miljö för vinflaskorna än när de förvaras i en vinkällare, eftersom vinkylskåpet skyddar vinet från både temperaturförändringar, skakningar, UV-strålning och smakpåverkan från annat runt omkring vinet. Därmed säkrar du att vinet mognar korrekt och dessutom har ditt vin alltid den rätta serveringstemperaturen.

19 olika vinkylskåp

Alla vinkylskåpen från Vestfrost är tillverkade i hög kvalitet och i en enkel och stilren design. Med inte mindre än 19 olika skåp är det därmed också stora möjligheter till att få en modell som passar till just dina önskemål.

De 19 skåp har plats till att lagra allt från 32 och upp till 197 flaskor vin är det absolut möjligt att välja en kylskåpstyp som passar till både behov och plånbok.

Se alla läckra Vestfrost vinkylskåp