09/29/2023

WFG45 – lite vardagslyx som ditt vin kommer att tacka dig för

EICOs sortiment med vinkylskåp från Vestfrost har många olika storlekar. WFG 45 är till exempel ett mindre vinkylskåp med plats för 44 vinflaskor.

WFG 45

Hos EICO får du tillgång till en unik och extra läcker portfölj med kvalitetsvinkylskåp från välkända Vestfrost. Med olika höjder och avancerad teknik kan Vestfrost vinkylskåp integreras i de flesta kök. Skåpet kan stå fritt mot en vägg eller byggas in mellan köksenheter.

Saker du ska tänka på innan du köper ett vinkylskåp:

  1. Varför ska du köpa ett vinkylskåp?
  2. Var ska vinkylskåpet placeras?
  3. Hur många flaskor får du plats med i vinkylskåpet – och hur många behöver du??

Att tänka på om ett Vestfrost vinkylskåp

Vestfrost har lång erfarenhet med att tillverka vinkylskåp och förutom att vara baserade på lång och gedigen erfarenhet är vinkylskåpen också ordentligt testade av restaurangbranschen. Vinkylskåpen har också ett stort antal funktioner som skyddar och förvarar din vinsamling på bästa sätt.

Om du köper ett vinkylskåp säkrar du ett optimalt mikroklimat för ditt vin, vilket också motsvarar klimatet i vinproducentens vinkällare. Du skyddar vinet från temperaturförändringar, vibrationer, UV-strålning och smakeffekter från andra saker – och du ser till att vinet mognar ordentligt. Dessutom säkrar ett vinkylskåp att vinet alltid har rätt serveringstemperatur, samtidigt som det presenterar vinet på ett exklusivt sätt.

Med WFG 45 får du ett vinkylskåp med dualzone, som innebär att modeller har 2 separata temperaturzoner där fläktarna i varje zon omger dina flaskor med luft med jämn temperatur. De två zonerna gör det möjligt att förvara både rött och vitt vin i vinkylskåpet, vilket säkerställer att båda vinerna förvaras vid optimal temperatur.

Att tänka på om placeringen av ett vinkylskåp

EICOs sortiment med vinkylskåp från Vestfrost erbjuder många olika storlekar. WFG 45 är till exempel ett mindre vinkylskåp som även passar in i små kök. WFG 45 skåpet har en justerbar monteringshöj på 820-875 mm och är lämplig som fristående modell eller kan byggas in under den befintliga bänkskivan.

Att tänka på om kapacitetsbehov

Innan du köper ett vinkylskåp ska du tänka på hur många flaskor du gärna vill kunna förvara inne i vinkylskåpet. Tänk också på om du tror att din vinsamling kommer att växa när du nu har skaffat dig ett vinkylskåp. Kanske får du lust att köpa mera vin, nu när du har ett snyggt och läckert vinkylskåp att förvara det i? Låter det som något du skulle kunna göra? Då kanske det kan vara en bra idé att investera i ett lite större vinkylskåp än det som du tror att du behöver just nu.

Vi har som sagt flera olika storlekar på vinkylskåp i vårt sortiment. Det beror på att vi vet att ordentlig vinförvaring inte bara är till för dem som har plats för de större modellerna. Korrekt förvaring ska vara möjligt för alla, oavsett om du vill förvara 19 flaskor eller 143 flaskor. Med WFG 45 kan du förvara 44 flaskor.

Det viktigaste som du ska tänka på är hur mycket kapacitet du faktiskt behöver. Behöver du optimal förvaring av några bra flaskor eller drömmer du om en stor, vacker vinsamling som måste förvaras på rätt sätt, men där du också har möjlighet att använda presentationshyllan för att visa upp fina vinflaskor?

Läs mera om WFG45 här – och hitta närmaste återförsäljare