11/10/2022

Är ditt kök redo för julmaten?

Om det finns en tid under året när köket verkligen sätts på prov så är det när julmiddagen ska lagas. Rätt utrustning och utrymme är avgörande för hur slutresultatet blir. Problem, som att ugnen är för liten eller att det inte finns tillräckligt med utrymme för alla grytor på spisplattan, kan lätt uppstå.

Inbyggnadsugnen Vestfrost

Är det det här året som du en gång för alla kan ändra på situationen, så att du i framtiden tryggt kan njuta av att laga julmiddagen under optimala förhållanden?

Inbyggnadsugnen för julskinkan

Julen kan bli så mycket enklare med rätt inbyggnadsugn. Låt ugnen göra jobbet för dig. För några är en ugn bara en ugn. Men hos EICO vet vi bättre. Din ugn ska inte bara kunna värma upp. Den ska vara perfekt utformad med förståelse för matlagningens många aspekter. Den ska vara lätt att använda och ha enkla funktioner så att du sparar tid och energi i köket. Med rätt inbyggnadsugn kan du slippa stressen och kan njuta av ett glas vin tillsammans med familjen medan din inbyggnadsugn gör jobbet för dig. Det är väl precis det som du behöver för att komma i rätt julstämning.

Du hittar en översikt över våra inbyggnadsugnar här

Spishällen för resten av den utsökta julmaten

Det kan lätt bli för trångt på spisen när du lagar julmaten. Det är sällan att man har så många grytor och kastruller igång samtidigt.

Vi har spishällar som passar varje tycke och smak. Oavsett om du föredrar keramik-, induktions- eller spishällar med köksfläkt har vi modeller som passar dina behov och storleksönskemål.

Du kan få hela överblicken över våra spishällar här

Tillbaka till verkligheten

När verkligheten slår in efter julen och det igen är dags att laga mat i inbyggnadsugnen är det inte oviktigt att göra en ordentlig rengöring först. Vi har naturligtvis tänkt på det också. Därför har vi sammanställt en steg-för-steg guide till hur du rengör din inbyggnadsugn. Du hittar guiden till en ren inbyggnadsugn här.