06/26/2022

Så väljer du rätt typ av kylskåp

Hur ofta tänker du på ditt kylskåp? Förmodligen inte särskilt ofta. Men en sak som garanterat får dig att tänka på kylskåp – och inte minst olika typer – är när ditt gamla kylskåp går sönder.

Vestfrost VC 11186 X

Här hos EICO har vi en rad olika kylskåpslösningar från välkända Vestfrost. Vi har säkert också en som passar för dina behov.

Välj rätt första gången

Du kommer snabbt att förstå att ett kylskåp inte bara är ett kylskåp. Du ska tänka på flera olika saker när du ska köpa nytt. Vårt sortiment från Vestfrost erbjuder både fristående och integrerade kylskåp i olika storlekar.

Det fristående kylskåpet

Ett fristående kylskåp är, som namnet antyder, fristående. Det innebär att kylskåpet kan placeras precis där du vill och har plats för den i köket. Ett fristående kylskåp har både front- och sidopaneler, vilket innebär att kylskåpet ser snyggt ut oavsett från vilken vinkel du ser det från.

Det integrerade kylskåpet

Ett integrerat kylskåp är ett kylskåp utan frontlucka. Det innebär ett kylskåp som är skapat för att kunna döljas bakom en köksdörr, så att det smälter in i resten av köket. Därför är det viktigt att du vet vilket kylskåp du ska ha när du beställer dörrar till ditt kök.

Har ditt kylskåp gått sönder eller är det kanske dags att få ett mera energivänligt kylskåp?

Se vårt sortiment med Vestfrost kylskåp här