PERSONDATA POLITIK OCH COOKIES

 

1. PERSONDATA POLITIK

Eico AB använder olika sätt för att samla in uppgifter om dig. Här kan du läsa om vilka av dina uppgifter vi behandlar och till vilket föremål vi använder de uppgifterna. Du kan läsa allt om dina rättigheter och användningen av cookies.

 

1.1 INSAMLING, LAGRING OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

De uppgifter som vi samlar in och använder är: 

- Kontaktuppgifter, inklusive namn, e-mailadress, adress och telefonnummer
- Uppgifter om intressen och vanor
- Köphistorik
- Transaktionsdata
- Trafikdata om användning av internet

Insamling av dina personuppgifter sker vid ett eller flera följande tillfällen:

- När du genomför ett köp i webbshoppen
- När du registrerar dig till att ta emot vårt nyhetsbrev
- När du skapar ett personligt användarkonto
- När du väljer att vara med i våra tävlingar
- När du kommunicerar med oss

 

Chat-krav

Krav vid chat med EICO

När du använder vår chat-funktion, får du begäran om att registrera dina kontaktuppgifter i form av namn, e-mail och telefonnummer. Det används endast i de tillfällen att vi får behov av att arbeta vidare med ditt ärende vid sidan av chatten. Det är möjligt att skicka ett meddelande till oss när vi inte är online. I sådana fall kommer information och uppgifter du tillhandahåller i chatten att användas för att kontakta dig i förhållande till din förfrågan.

Det krävs inte att du registrerar dina kontaktuppgifter för att chatta. Vi registrerar endast den IP-adress som det chattas från samt placeringen för IP-adressen.

Observera att vi lagrar all korrespondens i chatten. Det gör vi enbart till statistik över hur många förfrågningar vi får på chatten, ämnen osv. Dessutom kan det vara aktuellt för att dokumentera korrespondensen som varit mellan dig och EICO. Dina personuppgifter lagras endast om vi har en speciell anledning till dig, t.ex. om det handlar om ett konkret ärende som kräver fortsatt kontakt.

Du kan läsa om vår allmänna integritetspolicy här.

Senest opdateret: 12. december 2019