08.12.19

Årets mest unika julklapp?

Årets mest unika julklapp?

Vill du glädja en av dina närmaste vänner med en mycket speciell och kreativ julklapp? EICO lanserar 2019 en unik och extremt utsökt portfölj med kvalitetsvinkylskåp från ansedda Vestfrost, som säkert kommer att falla i smaken hos den vinälskande mottagaren.

Julen närmar sig snabbt, och för de allra flesta handlar det om att kunna hitta den rätta julklappen till henne elelr ham, som redan har allt de kan tänka sig. Om du vill ge en mycket speciell och fin julklapp till någon som tycker om de goda dropparna av vitt-, rosé- eller rödvin i deras glas, kommer ett vackert vinkylskåp helt säkert ge enorm glädje och njutning.

EICO erbjuder en lång rad läckra vinkylskåp från ansedda Vestfrost, som har 25 års erfarenhet med design, utveckling och produktion av kvalitetsvinkylskåp i Danmark.

Se alla läckra Vestfrost-vinkylskåp

 

Vinkylskåp till den ”vanliga konsumenten”

Förut ansågs vinkylskåp för att vara en ”specialitet”, som endast kunde finnas på restauranger och hos kunniga vinentusiaster. Så är det inte längre.

- Antalet passionerade vinentusister har ökat under de senaste 25 åren, och det har bidragit till att efterfrågan på vinkylskåp har vuxit stort. Numera är det inte bara samlare av dyra årgångsviner, som tycker om att förvara vinet på ett optimalt sätt, utan också ”vardagsmannen” värdesätter de goda dropparna i glaset och lite vardagslyx. Vinkylskåpen från Vestfrost representerar produkter som vi är enormt stolta över och vi ser fram emot att kunna erbjuda de till den vanliga konsumenten, berättar Dan Sångberg, försäljningschef i EICO.

Förutom ”läckerhetsfaktorn” i att ha ett vinkylskåp stående, finns det en lång rad positiva effekter medd att förvara sitt vin i ett vinkylskåp. Du får mycket bättre miljö för vinflaskorna än i en vanlig vinkällare, eftersom vinkylskåpet skyddar vinet mot både temperaturförändringar, skakningar, UV-strålning och smakpåverkan från andra föremål. Därmed säkrar du att vinet mognar korrekt, och dessutom vet du att din vin alltid har rätt serveringstemperatur.

 

13 olika vinkylskåp

Alla vinkylskåp från Vestfrost är tillverkade i hög kvalitet och i en enkel och stilren design. Med inte mindre än 13 olika vinkylskåp finns det därmed stora möjligheter för att få ett skåp som passar precis efter dina önskemål.

De 13 olika vinkylskåpen har plats för allt mellan 32 och 197 stycken vinflaskor, och finns i ett prisläge från SEK 11.995 – 29.495. Så det är helt klart möjligt att välja en modell som passar både till behov och plånboken.

Se alla läckra Vestfrost-vinkylskåp