16.01.17

2016 års bästa designs

VINNARE i 2016

Här i januari 2017 är det passande att göra en återblick på vår imponerande design. Produkter som i hög grad utskiljer sig på grund av deras vackra design har tilldelats designpriser i 2016 – och här nedanför kan du se produkter från vår kollektion som har belönats med eftertraktade kvalitetsstämplar från internationella domarpaneler.

 

Internationellt erkännande till ELICA

Sedan början av 70-talet har den italienska producenten revolutionerat marknaden med banbrytande teknologi, respekt för detaljer och en kvalitét som helt enkelt är oöverträffad. Allt det har gjort Elica till vad det är idag – världens största fläktproducent.

Top Class fick 2016 ett iF designpris. Fläkten har både elegans och effektivitet och är en perfekt fläkt till det moderna köket.

Se produkten

Med sin spektakulära design, high-tech material och komponenter, blev den vackra fläkten YE också tilldelad iF designpris i 2016.

Se produkten

Den här fantastiska fläkten är designad av Fabrizio Crisa. Med sin blanka stålyta och 1.150 bitar glas, ger Interstellar massor med ljus. 2016 vann modellen guld i IDA, som står för International Design Award.

Se produkten

Fläkten Nuage Drywall från Elica har 2016 vunnit två fina priser. iF product design award samt Reddot product design award tilldelades Nuage Drywall. En fläkt som verkligen förstår att vara ett med resten av köket.

Se produkten

Den vackra fläkten "Bio" från Elica vann också guld i IDA, International Design Award. Fläkten passar perfekt in i det klassiska nordiska köket.

Se produkten

"Summilux" från Elica vann brons i IDA, International Design Award. Fläkten kommer att följa den nya trenden 2017, där speciellt metall som koppar blir populära.

Se produkten