20.09.19

DEN RÅA INDUSTRIELLA STILEN HAR ERSATT DET PERFEKTA OCH POLERADE

Synligt tegel är en vanlig detalj i den råa industristilen. Det är även hyllor och bordsskivor av drivved och slitna återvunna brädor. Och en omålad gipsvägg kan skapa en väldigt fin kontrast till ytor av rostfritt stål eller betong. Allt är tillåtet, för nu är friheten tillbaka i köket.

Synligt tegel är en vanlig detalj i den råa industristilen.

Nu blandas nytt och gammalt i köksinredningen. Den stilrena designen med ytor i plast och högglans är på väg ut – och har lämnat plats för nya oväntade val av rustika material. Den råa och ruffiga industristilen är en spännande trend som gör köket levande och hemtrevligt.

 

Slitna återvunna brädor är en vanlig detalj i den råa industristilen.

Det är även hyllor och bordsskivor av drivved och slitna återvunna brädor. Och en omålad gipsvägg kan skapa en väldigt fin kontrast till ytor av rostfritt stål eller betong. Allt är tillåtet, för nu är friheten tillbaka i köket.

 

Samvaron, maten och suset från fläkten

Fabrikslampor är en klar hit i den moderna köksinredningen – men hur är det med allt annat som ska fungera i vardagen när vi lagar mat tillsammans?

Eico har en serie spisar och fläktar som ger köket en sista rå touch. De är designade för att möjliggöra större ytor med annorlunda former och ytmaterial. Vi har även modeller som är helt diskreta och "osynliga" som suger ner matoset i spisen i stället för upp i en traditionell fläkt.

Lås mer på www.eico.se