02.05.16

En fläkt med frisk luft och nya upplevelser ...

WallART by EICO. ”Ett exklusivt designelement i ditt kök

 

 

WallART från EICO för en fläkt med frisk luft och nya upplevelser in i ditt kök ...

En spisfläkt tar mycket plats i köket och WallART ger dig möjligheten att spisfläkten kan fylla platsen på ett bra sätt … Modellen är ett danskt handgjort designelement med en italiensk fläkt och motor. Lösningen kan anpassas efter dina önskemål och din kökslösning.

 

Bra design är en förutsättning för god stil.

Spisfläkten kan vara ett designmodul som blir ett blickfång i köket, och som med en finish skapar en fantastisk kontrast till kökets färger. Du kan också välja att kåpan ska uttrycka kvalitet och balans genom att matcha färgerna på dina köksskåp och övrig inredning.

Önskemålen är alla individuella och precis därför har Eico utvecklat en spisfläkt där speciella färger kan definieras vid beställning och utföras utan merpris!

”WallART är en exklusiv designlösning till ditt kök – ett stilfullt alternativ till din vanliga spisfläkt … ”

Faktorer som design, sugkraft och bullernivå har tagits hänsyn till vid lösningen som är utrustad med en av de absolut mest populära modellerna från Eico, nämligen inbyggnadsfläkten ”Aida”.

WallART levereras inkl. en extern motor, men det finns möjlighet att ersätta den med en annan motorlösning, om du vill placera motorn extern på vinden eller om du vill använda t.ex. en takmotor tillsammans med spisfläkten.

Lösningen består av en Aida 80 spisfläkt med fjärrkontroll och en AMT 08 motor. Delarna är inbyggda i en stilig dansktillverkad ytbehandlad stålkåpa. Kåpan är tillverkad i kraftig 1,5 mm stål och fäst på ett monteringsstativ i metall. Spisfläkten har 3 hastigheter och intensivt steg. Levereras med fjärrkontroll, automatiskt eftersug – 10 minuter, Kantsug, Indikator för filterbyte/rengöring och är utrustad med LED belysning.

WallART är utvecklad av EICO A/S och säljs av ledande köksbutiker runt hela landet.

Vägledande pris för hela lösningen: SEK 27.995

Se produktet här>>