11.04.16

From Italy with love

Det är inte helt utan anledning som ELICA är ledande inom sin genre.

Italienska traditioner och gott hantverk, kombinerat med innovation och design gör ELICAS köksfläktar till något helt i särklass.

Sedan starten på 70-talet så har den italienska producenten revolutionerat marknaden med banbrytande teknologi, känsla  för detaljer och en kvalitet som kort sagt inte går att få mycket bättre.

Allt det har gjort ELICA till det de är i dag - världens största köksfläktproducent....  I Norden representeras ELICA av EICO.

 

Här kommer en liten film om vår köksfläkt Édith.

På två minuter visar vi installationen, hur den ska användas och hur ett long life-filter rengörs.
Vill du se filmen om Édith så kan du göra det här: 

 

 

Édith är en prisbelönt wirehängd köksfläkt från Elica, som finns i tre olika färger.  Köksfläkten har energiklass A  och utrustad med LED- belysning, kantsug och den  patenterade funktionen ”topfiltering”, som har extra gott upptag av fettpartiklar.

Édith levereras med fjärrkontroll och ett väggbeslag för väggmontage direkt på väggen.

Det finns många olika modeller av köksfläktar

Köksfläkten är en viktig del av din inredning. Många faktorer spelar in i då du ska välja köksfläkt – både vilken typ av system som finns, men även monteringen är relevant.
Och varför inte sätta prägel på köket med en köksfläkt som hänger i vajer?

Den tunna, diskreta vajer ger utrymme att leka med formgivningen och en vajerhängd köksfläkt kan därmed ge köket en vacker skapelse som tronar mitt i köket.
Se urvalet här på vår hemsida.

(Seashell)

(Wave och Star)

Oavsett hur elegant en köksfläkt är designad, så kan du ibland bli betraktad som något nödvändigt ont. Med en vajerhängd köksfläkt kan du glädjas över den och betrakta den som en dekoration – ett unikt designobjekt som höjer trivseln i köket.

Du får ett uppmärksammat och inte minst ett personligt kök som utstrålar stil och  elegans.