22.02.21

NikolaTesla Fit – kompakt och prisvinnande aspiration hob

 

Nya NikolaTesla Fit från italienska Elica, designad av Fabrizio Crisà, är en kompakt aspiration hob som passar perfekt in i även de allra minsta kök.

NikolaTeslas succéfulla serie med prisvinnande aspirations hobs har fått en vacker och kraftig ”lillebror”, NikolaTesla Fit. NikolaTesla Fit har redan tilldelats pris som den ”bästa av de bästa” i den internationellt erkända designtävlingen ICONIC AWARDS 2021, i kategorin innovativ inredningsdesign.

NikolaTesla-aspiration hobs för ”alla”

Spisplatta och köksfläkt i en och samma element är en fantastisk kombinationslösning när man önskar en ytterst praktisk men samtidigt diskret köksfläkt i köket. Här förenas den senaste tekniken, innovativa lösningar och vacker design i en högre enhet. Och nu är det alltså också möjligt, även om man har ett litet och kompakt kök.

- NikolaTesla-serien är redan en succérik serie med aspirations hobs och man har lyckats överföra designet och de speciella egenskaperna till en mindre och mera kompakt modell. Med den nya modellen får man alla de positiva egenskaperna från de större aspiration hob-modellerna, men i storlek som är lämplig för ett mindre kök. Det innebär kort sagt att NikolaTesla-serien nu är tillgänglig för en mycket bredare publik än någonsin tidigare. NikolaTesla Fit är en banbrytande köksfläktslösning, som vi har stora förhoppningar till, säger Niels Poulsen, EICO försäljningschef.

Flexibel och kompakt

NikolaTesla Fit, tillverkad av italienska Elica och deignad av Fabrizio Crisà, kan monteras i ett 60 cm brett skåp, vilket ger maximal flexibilitet och löser många platsmässiga utmaningar som man ofta upplever i mindre kök. Modellen finns i både en version för utlopp och i en recirkulationsmodell. Den sistnämnda modellen levereras med högpresterande och regenererbara keramiska filter, som är lätt tillgängliga från toppen av spisytan.


Sugeffekten i NikolaTesla Fit är lika kraftfull som i de övriga NikolaTesla-modellerna, vilket innebär att luften flyttas med inte mindre än 5,1 meter per sekund. Därmed sugs ånga och matos bort från matlagningen effektivt ner i utsugningen mitt på spisytan.

 

Se produkten här