01.10.19

Ny FAQ ger dig svaren på ”allt”

Helt ny FAQ – Frequently Asked Questions – ger dig svar på allt mellan himmel och jord, och det du kanske inte visste, men som du borde känna till om bland annat vinkylskåp, fläktar, spishällar och vitvaror.

Hur ofta bör jag rengöra fettfiltret i min köksfläkt? Vilket vinkylskåp passar bäst till mina behov? Hur rengör jag min spisplatta? Var kan jag hitta bruksanvisningen till min produkt? Och var sitter produktets typskylt?

Detta, och flera andra nyttiga och relevanta frågor, får svar i den nya FAQ från Eico – bara genom ett enda litet klick.

Se hela FAQ’en här

Fem olika kategorier

FAQ’en ligger på Eicos hemsida under Kunskapsdatabas, och är, för enkel användning, uppdelad i fem olika ämnesområden, som gör det superlätt för användarna att söka och hitta svaret bland följande kategorier: FAQ – Allmän information om Eico, FAQ – Fläktar, FAQ – Vinkylskåp, FAQ – Vitvaror och FAQ - Handfat.

Varje ämnesområde är dessutom indelade i tre underkategorier, som innehåller produktspecifika frågor, frågor omkring montering och felsökning samt avslutningsvis frågor angående skötsel och underhåll.

Den nya FAQ är resultatet av de frågor som användarna ofta antingen ringer in eller skriver in till Eico för att få svar på.

Snabba svar – helt enkelt

 

Den nya FAQ är resultatet av de frågor som användarna ofta antingen ringer in eller skriver in till Eico för att få svar på.
- Med den nya FAQ har det blivit både enklare och mera effektivt för användarna att få svar på det de kan undra över – utan att de behöver tillbringa onödigt med tid på att skriva eller ringa in till oss. De vanliga frågorna baseras på ”verkliga frågor”, som vi ofta hör från våra kunder. Det kan vara både återförsäljare av våra produkter eller slutkonsumenten – för ofta är det samma frågor som de undrar över, förklarar Eicos marknadsföringsansvarige, Anette Aarup Nielsen.

Om du inte hittar svaret på din fråga bland en av FAQ-kategorierna, är du naturligtvis alltid välkommen att skriva in till oss på eico@eico.se eller ringa på telefon +46 81 24 10 238.

Se hela FAQ’en här