23.04.18

Vertikalfläkt Med Fyra Olika ”Stenvarianter” På Fronten

Serien Stone från Eico kombinerar naturmaterial med en kraftfull sugeffekt och kontrollfunktioner på spishällen

Naturliga material och färger är den nya kökstrenden efter flera år med högglans, plast och glas. De fyra modellerna är marknadens första snedställda fläktar med dekorativ stenskiva som front. Stone i grå sten. Sand Stone i beige sten. Black Stone i svart samt Copper Stone i en rödaktig kopparton. 

>> Se alla våra vertikalfläktar här 

Matchar naturligt golv och bordsskivor

Den nya seriens naturliga färger och ytor matchar de sten- och betongskivor samt kakel och klinker som finns i många kök.Det gör att hemmets mest använda rum får ett enhetligt uttryck.
Att detta är en ny trend understryks av att flera köksproducenter nu kommer med mer dämpade, matta färger.

Naturliga färger och ytor på EicoE24 Stone serien matchar de sten- och betongskivor samt kakel och klinker som finns i många kök.

Stora filter fångar upp fettet

Längst ner i den vinklade botten sitter ett fettfilter. Det ger den fördelen att det fetthaltiga matoset sugs in nederst och att fläkten suger bättre över de främre kokzonerna. Det sitter även stora fettfilter bakom stenskivan som sticker ut 2 cm utanför själva fläkthuset, vilket skapar kantsug hela vägen runt. 

Maximal bredd och kraftfull sugeffekt

De snedställda fläktarna i serien Stone ger en känsla av rymd och deras bredd på 90 cm gör att de även passar till stora spishällar. På frontskivan finns en svart glaspanel med touchkontroll, men fläkten kan även styras direkt från spishällen med hjälp av EicoLink-systemet.Den inbyggda motorn suger in 677 m3 luft i timmen och vid maxeffekt är ljudnivån endast 59 dB(A). Motorn kan vändas så att luften leds ut bakåt genom väggen. Det gör att man inte behöver använda den medföljande ”skorstenen” ovanpå fläkten, vilket gör designen ännu mer stilren.

 

>> Se alla våra vertikalfläktar här