08.03.17

We Are The AIRchitects

Känner du till Steam-off funktionen?

… Om inte, bör du lära dig.
Under Eurocucina 2016 presenterade Faber sitt unika Steam-Off system - en ny innovativ teknologi som stoppar att kondens bildas i köket.

Den första modellen som är utrustad med den nya teknologin är LUFT. Det exklusiva Faber-patenterade Steam-Off systemet är designad för att skapa en kontrollerad luftvirvel och därmed trycka ut luften som innehåller ånga upp mot utsuget. Därmed förhindras ångan från att samlas och bilda kondens.

Steam-Off systemet är speciellt effektivt vid induktionshäll. Induktionsplattor avger ingen extra värme, och därför bildas det snabbt kondens på de varma omkringliggande ytorna.
Steam-Off skiljer sig från andra lösningar på marknaden, eftersom systemet inte bildar någon restvärme och därför är mera energivänlig.

We are the AIRchitects

"We are the AIRchitects" säger Elica, och kan därför kalla sig för "Luftens arkitekter".
Spisfläktar som designats med intelligenta system hjälper till att skapa en bättre luftkvalitét i hushållet. Elica säljs i Norden genom Eico, och fabriken utvecklar visionärt, innovativt och trendsättande med nya produkter på marknaden med utgångspunkten att: i vilket som helst hushåll kan luften "designas".


Elica är experter på ventilation. Utmärker sig i hantverksskicklighet, funktionalitet och ledande design. NikokaTesla är en kombinationslösning med fläkten integrerad i hällen.

Best on AIR

Snap Air Quality Balancer är en helautomatisk intelligent sensor som känner av och analyserar luften i lokalen. Sugkapaciteten anpassas automatiskt med sensor teknologi för luftkvalitet, luftfuktighet och temperatur. Snap Air Quality Balancer fungerar separat men kan också kombineras med STREAM-systemet och på så sätt arbeta ihop med köksfläkt och koksektion.

Snap Air Quality Balancer är en fullautomatisk intelligent sensor som med 3 sensor funktioner känner och analyserar luften i rummet.