11/08/2019

Ny livechat-funktion hos Eico: Inte bara rent ”kallprat”

Med den splitternya livechat-funktionen på Eicos hemsida, www.eico.se, får kunderna tillgång till enkel, snabb och effektiv hjälp.

Vi på Eico arbetar fokuserat och seriöst med vår kundtjänst och har precis öppnat upp för en helt ny live-chatfunktion, som ska hjälpa till med att ge aktuella och potentiella kunder en ännu bättre serviceupplevelse.

- Vi ser fram emot att komma ännu närmare våra kunder och potentiella kunder, om de för exempel är osäkra i köpprocessen eller om de sitter med tekniska frågor. De åtgärder vi nu presenterar är kanske lite i motsats till den allmänna ”tendensen”, där det ofta på en grossist hemsida är mycket krångligt att hitta ett telefonnumer eller kontakt till kundtjänst avdelningen, säger Anette Aarup Nielsen, marknadsföringsansvarig på Eico.

Den nya livechat kommer att vara tillgänglig för kunderna både innan, under och efter ett köp, och är öppen dagligen från kl. 08:30-16.00. Dessutom har Eico en telefon-hotline, som är öppen varje dag från kl. 13:00-15.00.

- För oss är det allra viktigast att vi kan erbjuda den bästa rådgivningen och servicen till våra kunder, och det handlar i högsta grad om att vara närvarande och tillgängliga. Som specialister inom tekniskt avancerade produkter som köksfläktar, induktionshällar och vinkylskåp är det naturligtvis en absolut nödvändighet att vi när som helst är tillgängliga för en dialog via chat eller telefon, om våra kunder har olösta frågor, avslutar Anette Aarup Nielsen.

Pröva den nya live-chatfunktionen på www.eico.se, och ta gärna en titt på vår nya FAQ – vanliga frågor.