Säg hej till våra nya kollegor

03 2021

Det går snabbt på lagret och vi skickar dagligen många vitvaror ut till både Danmark, Norge, Sverige och Finland. Det betyder att flera händer behövs. Vi är därför glada att välkomna Martin Sommer till vårt lagerteam. Martin har hanterat flera olika uppgifter och bl.a. säkrat att alla nya apparater har fått en plats på lagret.

Vårt lager har också fått extra resurser i Dion. Bland annat kommer Dion att ta hand om GLS-leveranser, ta emot varor och paketera vitvaror till leverans till våra kunder i Norden. Dion har erfarenhet som lageranställd från sitt senaste jobb hos JKE.

Välkommen till Dion og Martin😊

02 2021

Vårt norska team har fått en ny distriktschef, Fridjof Haslestad Hansen, som kommer att hjälpa till att fortsätta vår tillväxt i Norge och vill besöka våra norska butiker. Fridjof kommer med branscherfarenhet och har introducerats av Kenneth och Trond. Fridjof tillträdde i februari. 

Välkommen till 😊

01 2021

I takt med att företaget växer och vi blir fler och fler kollegor har också behovet ökat för att anställa en servicemedarbetare. Vi är glada för att Maricar har börjat och vi njuter, att hon förbereder mötesrum och säkrar att vi har ett fint och rent kontor och matsal.  

Välkommen till 😊

01 2021

Marknadsavdelningen kommer också att få et par extra händer de närmaste veckorna. Vi har bjudit välkommen till Stine, som kommer att vara praktikant hos oss i samband med sina studier. Stine studerar för att bli designteknolog. Hon kommer att arbeta med bildbehandling, katalogmaterial, grafiskt material och få en bra introduktion till en marknadsavdelning.

Välkommen till 😊

01 2021

För att upprätthålla vår höga servicenivå och i takt med att de nordiska marknaderna växer har vi anställt Karina Beermann i Intern försäljning. Karina fokuserar på att tillhandahålla kundservice och orderhantering till våra svenska och finska kunder. Dessutom har hon en god erfarenhet inom kundservice.

Välkommen till 😊 

 

12 2020

Vi förstärker varumärkesportföljen och därmed behöver vi förstärka med en produkt och utvecklingschef.

Sophia har mer en 10års erfarenhet från branschen både från detaljhandeln såväl som från leverantörsledet där hon haft flera ledande positioner.

 Välkommen 😊

 

10 2020

Eico Sverige växer och för att bibehålla och utöka den lokala närvaron hos våra Återförsäljare kan vi stolt presentera Jimmy Palmer som tillträde rollen som Distriktschef den 1/10-20. Jimmy ska tillsammans med Mikael och Dan fortsätta utveckla samarbetet med våra kunder på den svenska marknaden. Jimmy har 15års erfarenhet från vitvarubranschen.

 Välkommen 😊

 

08 2020

Vi förstärker varumärkesportföljen och därmed behöver vi förstärka vår inköp och logistikavdelning. Låt oss presentera Peter Ring Christiansen som har en massa erfarenhet inom området samt 6års erfarenhet från vitvarubranschen.

Välkommen😊

 

05 2020

Något försenat pga Corona är det ett nöje att kunna välkomna en ny tillgång på Service och Support. 1/5 började Ulla Studsgaard och vi hälsar henne varmt välkommen.

01 2020

Vi välkomnar Kim Kanervo till EICO-teamet. Kim är vår nya försäljningschef i Finland som tillträdde sin tjänst den 1 januari 2020. Kim är ansvarig för att säkerställa företagets framgång i Finland och dess position på den finska marknaden. Han har lång erfarenhet av vitvaror och förmågan att öppna dörrar till nya, långvariga kundrelationer. Kim besökte Brønderslevs huvudkontor och fick en omfattande produktutbildning i början av januari och han är nu redo att träffa nya kunder i Finland. 

 

12 2019

Det går bra för Eico och vi kan med glädje meddela att vi utökat personalstyrkan på ekonomi och inköp. Vi har anställt Nadia Kronborg som är handelselev med ekonomi och inköp som specialitet. 
Nadia är redan i full gång med arbetsuppgifterna. 

Välkommen Nadia :)

 

10 2019 

Vi utökar vårat norska säljteam och har glädjen att presentera vår nya Disriktschef Simen Björklund.
Tillsammans med Kenneth och Trond så skall Simen ge våra norska kunder den bästa rådgivningen och servicen.
Simen är redan i gång med att besöka kunder efter att ha genomgått sedvanlig inroduktion.

Välkommen Simen :)

 

09 2019 

Vi hälsar Michelle varmt välkommen till Eico.
Michelle är redan igång med sitt arbete på ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Brönderslev, hon kommer med erfarenhet från en liknande tjänst. 

Välkommen Michelle :) 

 

06 2019

Vi önskar vår nye lagermedarbetare Sören varmt välkommen till oss! Sören är redan igång med att packa varor – han ska bl.a ansvara för att packa GLS-orders och ta emot och packa vinkylskåp från Vestfrost.

Välkommen Søren :) 

 

05 2019 

Det går bra för Eico nu, och sannolikt så kommer du att höra en ny röst på linjen nästa gång du ringer till försäljningsavdelningen. Gitte har börjat hos oss och har stor erfarenhet – speciellt från de nordiska kunderna. Hon kommer att få utbildning i interna processer, arbetsflöden och få en introduktion till övriga avdelningar. Snart är hon redo för orderläggning och telefonsamtal.

Välkommen Gitte :) 

 

05 2019 

Vi kan med glädje presentera en ny kollega till vårt svenska team. Det är Dan Sångberg, som är anställd som försäljnings- och distriktschef. Dan har stor bransch- och produkterfarenhet och har redan tillträtt tjänsten. Tillsammans med Mikael kommer han serva alla våra våra svenska kunder.

Välkommen Dan :) 

 

04 2019: 

Vi stärker marketingteamet med en ny kollega. Jenna började hos oss d. 1. april som marketingassistent, där hon bl.a. skall arbeta med hemsidan. Jenna har läst kommunikation på Aalborg universitet. 

Välkommen Jenna :)

 

01 2019: 

Vi har fået en ny kollega med på holdet. Lisa er startet i Intern Salg og efter hun er færdig med oplæringsrunden, er hun klar til at hjælpe med ordre og telefoner i Intern Salg. Lisa er nyuddannet og har været i praktik hos Alfa Laval.

Välkommen Lisa :)

 

08 2018: 

Vårt säljteam har fått in en extra försäljningsresurs till den danska marknaden. Alexander Skjærlund är vår nya Account Manager för Sjælland. Han har stor branschvana och vet sålunda en hel del om Eicos produkter. Efter introduktion kommer Alexander vara redo att besöka våra kunder.

Välkommen! 

 

07 2018: 

Vi säger välkommen till servicemontören Stig Hansen - och vi välkomnar även vår första Eico-lastbil.
Stig har hand om servicen på Själland. Han har skaffat sig mycket erfarenhet av våra fläktar och är redan ute och ger en hjälpande hand.

Ta väl hand om honom. 

 

06 2018:

Lagerteamet er blevet styrket og Henrik Nellemann er allerede i fuld sving med at pakke og sende varer ud til vores kunder. Derudover vil han også hjælpe med varemodtagelse og lagerstyring mm. Henrik har god erfaring med lagerarbejde.

Välkommen Henrik :)

 

06 2018: 

Vi förstärker vår ekonomiavdelning och hälsar Dorthe Sidelmann varmt välkommen till oss. Efter att Dorthe har introducerats för våra kunder, produkter och arbetsuppgifter, är hon redo att arbeta med bokföring, fakturering och inbetalningar mm.

Välkommen Dorthe :) 

 

03 2018:

Salgsteamet har fået en ekstra ressource nu hvor Mike er klar til at køre ud og repræsentere EICO på bedste vis hos kunderne. Mike Knøss er allerede tiltrådt som Account Manager og har stor brancheerfaring. Han kender således på forhånd en del til vores emhætter og kogeplader. 

Tag godt imod Mike hvis du møder ham på din vej:)

 

02 2018:

Snart kommer der en ny stemme i telefonen når du ringer til Intern Salg. Christina er startet, og så snart hun er introduceret til produkter og arbejdsgange, så er hun frisk og klar til at håndtere ordreflow og telefoner i Intern Salg. 

Välkommen Christina :)

 

11 2017:

Vi er glade for at byde velkommen til vores indkøbschef Jens. Han kommer med lang erfaring fra teknisk indkøb og skal arbejde med optimering af processer og vareflow.

Han tiltrådte stillingen primo november 2017 og er blevet kendt med Eico’s produkter, processer og har været på leverandør besøg.

 

 Vi ser frem til et spændende samarbejde!

 

08 2017:

Det norske marked er yderst vigtigt for Eico og vores strategi for hele Norden.
Det er derfor med stor glæde, at det norske salgsteam, er blevet styrket, og vi kan præsentere endnu en distriktschef i Norge.

Sammen med Kenneth Brynli og Øyvind Nilsen vil han have ansvaret for vores norske kunder.
Trond tiltrådte stillingen i Eico primo august, og har brugt den første tid til at blive fortrolig med Eico’s produkter, rutiner og generel introduktion hos Eico i Danmark.

 

 

04 2017:

Eico er glade for at kunne byde velkommen til nye medarbejdere.

Det går stærkt hos Eico og for at styrke holdet har vi ansat Line i marketing, hvor hun skal supplerer Anette. Line skal bl.a. arbejde med online markedsføring, brochure og POS materiale. Line er nyuddannet inden for international handel og markedsføring, og har været i studiepraktik hos Weber og Mariendal Electrics, hvor hun har arbejdet med marketing.

For at styrke salgs teamet og holde vores gode kundeservice har vi ansat Trine i Intern Salg. Hun skal hjælpe med salg, ordrebehandling og kundeservice. Trine er butiksuddannet og er vant til at daglig kundekontakt og god kundeservice.  

Velkommen til – vi glæder os til samarbejdet!