In your home

Hitta inspiration i hur andra har inrett sina hem med våra produkter.

Phantom

"Jag är väldigt nöjd med vägledningen"

"Eico har i hög grad hjälpt oss med valet av vitvaror – särskilt köksfläkt och kokplatta. Jag fick enormt mycket ut av att besöka utställningslokalen och visualisera de olika sätten att göra avdrag och ventilation på. Dessutom gick vi igenom de olika vitvarorna och deras funktioner, så att jag var väl rustad att välja rätt lösning för oss. Jag är också förvånad över den stora expertisen på området. Jag kände att jag lämnade utställningslokalen med en liten bit av kunskap från en stor, tung och nördig bok om köksfläktar. Jag är väldigt nöjd med vägledningen och känner att jag kan hantera ganska bra inom vitvaror och de tillhörande begreppen och funktionerna."

-Johanne L., Danmark
@femte.til.venstre
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
EicoE24

"När vi såg Eicos fina design i sten hade vi inga tvivel om att det var den vi skulle investera i."

"När vi skulle designa ett kök var en av de svåraste sakerna att hitta en fläkt som kunde passa in. De flesta är klumpiga, fula eller tar bara mycket plats. Men när vi såg Eicos fina design i sten blev vi ingen tvekan om att det var den vi skulle satsa på ♡ Vi valde den med kolfilter så att inget utlopp behövde göras i väggen och den fungerar så bra för vårt dagliga bruk."


-Maria H., Danmark
@bella.byhus

"Den inbyggda fläkten är helt fantastisk"

"Anledningen till att vi är så nöjda med den här hällen är för att den är lätt att rengöra, lätt att använda (våra 8-11 åringar använder den också utan problem). Den lagar sig jämnt och den inbyggda fläkten är helt fantastisk. Vi undvek även att göra hål i väggen och extra utrymme för vägg- eller takhuv, vilket är det bästa med tanke på platsbrist i köket. Det är även perfekt med lås på när det kommer till barnen. var mindre, vi låste den så att de inte kunde laga mat eller använda den när vi var borta."

-Christina M., Norge
@bare.christina_
NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
NikolaTesla Switch
EicoE30

@plaur9

Lol

@solringen73