om eico

Din totalleverantor till kök och bad

EICO levererar köksfläktar, vitvaror och andra produkter till köks- och badrumsmiljöer från några av världens främsta och ledande tillverkare. Men vi är mer än så! Vi levererar även marknadens bästa knowhow och service. Det betyder att du kan räkna med att kvalitet, material, design, hållbarhet och funktion, alltid är av den högre graden. Vi tar oss alltid tid för att hjälpa till och guida dig till rätt val.

 

Om Eico

EICO garanterar

Allt under kontroll

Att det är kontroll på detaljerna när man kontaktar EICO. Kontroll på beställningar, leveranstid och vad som lovas. Och att leveranssäkerheten inte kan ifrågasättas.

Tillgänglighet

Att man alltid kan få tag på någon från EICO, och att det alltid snabbt svaras vid frågor. Alla ska känna att med EICO har man alltid en stark samarbetspartner.

Service

Att service är något särskilt och mera än bara en hyllvara i en serviceavdelning. Att alla, både i intern försäljning, kundtjänst, logistik och ute på vägarna, har service som en del av deras DNA.

Förväntningar

Hos EICO har vi höga förväntningar, både till varandra och till våra samarbetspartners. Eftersom vi vet att våra kunder förväntar mycket till produkten som de väljer och till oss. Och eftersom vi tror att kvalitét ligger i detaljerna.

40 år och precis börjat

I juni 2021 firar EICO 40-års jubileum. Den allra första fakturan skickades ut 17/6 1981, och vi ser tillbaka på en helt fantastisk resa, där EICO har utvecklats från en liten entreprenørverksamhet till en professionell B2B-verksamhet med tresiffrig miljonomsättning. De senaste 10 åren har verksamheten växt avsevärt. Byggnader till lager och kontor har utökats i flera omgångar – och personalstyrkan är i dag 40 anställda, fördelade i Danmark, Norge, Sverige och Finland. 

Vi är marknadsledande aktör av köksfläktar, vitvaror och vinkylskåp, og har forberedt den store udrulning af vores nye hvidevarer fra Sharp og Vestfrost
– Det är en fantastisk resa att få lov att följa med på!

eico timeline

Citat från anställda

Marianne Christensen

”Jag tycker att vi är bra på att hålla fast om våra värden – som är de värden EICO haft redan från början. Det är t.ex. att komma ihåg varandras födelsedagar – de små saker, som ändå är så viktiga. Det är viktigt att man trivs på arbetet – oavsett om man är servicemedarbetare eller direktör för företaget.”

- Citat Marianne Christensen – 30 år i EICO, kontorelev från 1991 och är i dag ledare för intern försäljning.

 Henrik Lund

”Jag vet inte särskilt många verksamheter där så många medarbetare haft så många jubileum. Det visar lite om vår positiva kultur och att folk gärna vill stanna kvar här.”

- Citat Henrik Lund, lagerchef, ar varit en del av EICO i 12 år

Från liten entreprenörverksamhet till en professionell B2B-verksamhet

om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico
om eico