Kyl och Frys

Kyl och Frys

Diskmaskiner

Diskmaskiner

Ugnar, Hällar och Spisar

Ugnar, Hällar och Spisar

Vinkylar

Vinkylar

Tvätt och Tork

Tvätt och Tork

Vestfrost Vitvaror

Länge leve vardagen

Vi tillbringar en stor del av vår vardag hemma. Det är här vi lagar mat, bakar, tvättar och torkar kläder, fryser ner och kyler våra matvaror – det är här vi får allt att fungera smidigt. Därför är det viktigt att vitvarorna som du omger dig med är en hjälpande hand så att du kan fokusera på andra saker. Det är därför som hela vårt sortiment med Vestfrost vitvaror är mera än bara praktiska saker. De är noga utvalda för att smälta in som en naturlig del av din hektiska vardag, på samma gång som de naturligtvis kan integreras i det nordiska köket när det gäller kvalitet och design. Hos Vestfrost strävar vi efter att vara lite bättre till ett lite rimligare pris. Det tycker vi att vi är skyldiga dig och din vardag.

Vestfrost Vitvaror
Vestfrost Vitvaror
Vestfrost Vitvaror
Vestfrost Vitvaror

Kvalitet till konkurrenskraftiga priser

Försök att räkna ut hur mycket tid du ägnar dig åt att laga mat, baka, tvätta och torka kläder, lägga in mat i kylskåpet och att kontrollera vad som finns i frysen. Det blir ganska mycket tid på rutinkonton och mycket tid tillsammans med dina vitvaror. Därför är det mycket viktigt att vitvarorna är diskreta i ena stunden och en fröjd för sinnena i nästa. Att de matchar din stil och dina preferenser när det gäller kvalitet, funktionalitet och design, samtidigt som de har ett konkurrenskraftigt pris. Vestfrost vitvaror uppfyller alla dessa parametrar.

Kyl och Frys

Intelligenta funktioner och hög kvalitet. Det är precis det du kan förvänta dig av ett kylskåp eller frys från Vestfrost. Vardagen ska göras så enkel och smidig som möjligt, och därför har vi gjort det lilla extra i våra dagliga rutiner. Med Vestfrost får du kyl- och fryslösningar som passar perfekt in i de nordiska kökstrenderna. 

Se alla produkter
Vestfrost Kyl och Frys
Vestfrost diskmaskin

Diskmaskiner

En diskmaskin är en lyx i vardagen som de flesta underskattar. En diskmaskin från Vestfrost gör den här lilla lyxen till ännu mera integrerad del av ditt hektiska liv. För att hitta rätt lösning för ditt kök måste du fundera på om det ska vara en diskmaskin för underbyggnad eller en integrerad diskmaskin. Vi har ett brett utbud av båda typerna. 

Se alla produkter

Matlagning

Med ugnen och spishällen från Vestfrost får du hjälp med matlagningen i en hektisk vardag med smarta och intelligenta funktioner. I kategorin hittar du allt från inbyggnadsugnar (med och utan pyrolys, ångassistans), spisar, hällar samt mikrovågsugnar. Vitvaror från Vestfrost har hög kvalitet till ett lägre pris. Men det betyder inte att man kompromissar med design eller funktionalitet.

Se alla produkter
Vestfrost ugn och häll
Vestfrost tvätt och tork

Tvätt och Tork

Med en tvättmaskin och en torktumlare från Vestfrost blir det inte lättare och effektivare att organisera din hushållstvätt. Våra Vestfrost tvättmaskiner är utrustade med smarta funktioner som inte bara sparar tid utan också gör vardagen enklare och effektivare.

Se alla produkter

Vinkylar

Vestfrost har tillverkat danska kvalitetsvinkylar i över 25 år. Om du väljer en Vestfrost vinkyl får du elegans och funktionalitet. Med en vinkyl från Vestfrost ger du vinet rätt förutsättningar och samtidigt presenterar du vinet på ett exklusivt och unikt sätt.

Se alla produkter
Vestfrost vinkyl