Vestfrost Vitvaror

Se alla Vestfrost produktkategorier

Vestfrost vitvaror

Vestfrost - Dansk design sedan 1963

Vestfrost är dansk företagsamhet när det är som allra bäst. Ett kyl/frys-äventyr, som började norr om Esbjerg år 1963, och som blev till en fantastisk cooling-historia. Med Vestfrost Solutions som flaggskepp blev man världsmästare i utveckling av lösningar inom biomedical cooling…  kyl- och fryslösningar för medicin-verksamheter och laboratorium, där skillnaden på 0,01 grader kan ha fatal betydelse... lösningar som, för att vara på förkant med de växlande behoven, konstant kräver utveckling av nya, innovativa funktioner. 

Expertisen och professionalismen som kännetecknar de högt specialiserade lösningarna från Vestfrost Solutions är också grunden för kyl-/fryslösningarna för den privata marknaden. Helt från början gjorde kombinationen av hög kvalitet, funktionalitet och snygg design ... till ett konkurrenskraftigt pris ... intryck; i både Danmark och internationellt. Det blev snabbt Esbjergs största företag... och den ledande tillverkaren av kyl / frys i Danmark. 

Snygg design och hög kvalitet

Vestfrost är ett varumärke som alltid har stått för snygg design och hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, och EICO kommer att bidra med utvecklingen av specialfunktioner och funktioner som uppfyller de nordiska marknadernas preferenser. Det handlar om ett komplett sortiment med kyl / frys, vinkylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, ugnar, spisar och spishällar.

Även om det varit höga ambitioner från början … och över tiden har firat stora triumfer, har det aldrig varit något för Vestfrost att använda stora armrörelser … här har det alltid varit viktigt att det smarta valet också är det förnuftiga valet … och att ge både återförsäljare och konsumenter mera än det de förväntade sig. 

Vestfrost Vitvaror

Vestfrost vitvarusortiment

vf

Kyl och Frys

Se alla produkter
Vestfrost Kyl och Frys
vf

Matlagning

Se alla produkter
Vestfrost ugn och häll
Vestfrost diskmaskin
vf

Diskmaskiner

Se alla produkter
vf

Tvätt och Tork

Se alla produkter
Vestfrost tvätt och tork