Populära modeller

Vestfrost vinkylar

Dansk design och kvalitet

Vestfrost är den enda leverantör som både designar, utvecklar och tillverkar vinkylar i Danmark. Alla vinkylarna, som är 156 cm och uppåt är dansktillverkade.

Vestfrost vinkylar
Vestfrost vinkyl fristående

Fristående eller till inbyggd

Med varierande höjder och avancerade tekniker kan Vestfrost vinkylar integreras i de flesta kök. Vinkylen kan stå fritt upp mot en vägg, byggas in i kökssnickerierna eller stå sida vid sida av andra vinkylar.

Färre vibrationer

För att minimera rörelser från kompressorn används bara vibrationsdämpande kompressorer i Vestfrost vinkylar. Utöver detta är trä bättre på att absorbera vibrationer än plast och metallhyllor, och därför använder Vestfrost huvudsakligen hyllor gjorda i obehandlad ekträ eller bok till vinkylarna.

Vestfrost

Temperaturzoner

Vestfrost vinkylar finns med olika temperaturzoner, dvs. monozon, dualzon och multizon. Monozon, eller enkel zon, finns i kylar med endast en temperatur. Dualzon innebär två avdelningar i vinkylen, som är skilda med en rumsdelare. Det ger ett skåp som både kan användas som förvarings- och serveringskåp. Multizon ger, däremot, två temperaturzoner, som inte är uppdelade men som blandas på mitten. Och det ger faktiskt vinkylen en tredje temperaturzon.

FAQ om vinkylar

 • Varför ska jag köpa ett vinskåp?

  Om du köper ett vinskåp säkrar du ett optimalt mikroklimat för ditt vin, ett klimat som också motsvarar klimatet i vinproducentens vinkällare. Du skyddar vinet mot både temperaturförändringar, skakningar, UV-strålning och smakpåverkan från andra matvaror – och du säkrar att vinet mognar korrekt. Dessutom säkrar ett vinskåp att vinet får rätt serveringstemperatur samtidigt som det också presenterar vinet på ett exklusivt sätt.

 • Var kan jag köpa extra tillbehör till min vinkyl?

  Du kan köpa både extra hyllor, presentationshyllor, hylltermometer och mycket mera till din vinkyl. Du kan köpa tillbehören hos din lokala Vestfrost-återförsäljare eller via tillbehör shop.

 • Varför ska jag välja ett Vestfrost Vinkyl?

  En vinkyl från Vestforst är ett dansktillverkat vinkyl, som ger dig hög kvalitet till ett förnuftigt pris – kort sagt: value for money. Vestfrost har 25 års erfarenhet med att tillverka vinskåp och förutom att basera sig på en lång och gedigen erfarenhet har vinskåpen också testats noggrant av restaurangbranschen. Vinskåpen har dessutom en lång rad unika funktioner som skyddar och lagrar din vinsamling på ett optimalt sätt.

 • Var kan jag se utställningar med era vinkylar?

  Vestfrost har ingått ett samarbete med utvalda köks-, vitvaru- och vinhandlare. Vi kallar dem för Vestfrost WinePartner Plus. Vestfrost Winepartner Plus har alltid både stora och små vinskåp i sortimentet. Vid varje produkt kan du se en översikt över återförsäljare av Vestfrost vinkylar. Om du letar efter en speciell modell, är det en bra idé att kontakta återförsäljaren innan köpet.