Phantom

Nordisk design med specifikationer i toppklass

Vi erbjuder marknadens bästa knowhow och service, och vi samarbetar endast med de allra bästa producenterna. Det har vi gjort i över 40 år och det kommer vi att fortsätta med. Det är den kunskap och knowhow som vi använder oss av när vi producerer Phantom. 

Minimalistisk design

Minimalistisk design

Phantom är nordisk design med specifikationer i toppklass och läckra detaljer som matchar den nordiska inredningsstilen. Fokus är på en minimalistisk design som bidrar till ett diskret utseende – både under och efter användning.

Kraftfull sugning

Kraftfull sugning

Den kraftfulla sugeffekten är 7 m/s. Meter per sekund (m/s) är måttenheten för hastigheten med vilken luften sugs in i köksfläkten. Ju högre värde, desto effektivare är fläkten på att fånga upp och avlägsna ånga och os från matlagningen. Matlagningen blir trevligare med förbättrad luftkvalitet i hela köket.

Låg ljudnivå

Låg ljudnivå

Med extra låg ljudnivå på 57 dB(A) vid max effekt och ner till 41 dB(A) vid normal användning är det ett rent nöje att stå i köket och laga mat. Din trivsel eller matlagningen störs inte av oväsen från köksfläkten.

Maximal frihet och förvaring

Maximal frihet och förvaring

Lösningen ger maximal designfrihet och maximal synlighet i hela köket. Med optimala installationsmått som passar direkt in i ett 80-centimeter köksskåp behöver du inte skära hål i skåpet.

Automatisk kontroll

Automatisk kontroll

Med Autoaspiration-funktionen kan du fokusera helt på matlagningen. Köksfläktens sugkraft justeras automatiskt beroende på mängden samt effekten av de spiszoner som används.

Intuitiv användning

Intuitiv användning

Det är enkelt att använda Touch-kontrollpanelen eftersom designen är intuitiv. Dessutom finns det trådlös anslutning mellan köksfläkten och spisytan, vilket gör matlagningen ännu lättare.

Grytavkänning och storleksanpassning

Grytavkänning och storleksanpassning

Alla spiszoner med induktion har automatisk storleksanpassning och grytavkänningsfunktion. Zonerna anpassas automatiskt till storleken på grytan/pannan genom att läsa av storleken på grytan/pannan som används och induktionen på spisen värmer endast upp området enligt den avlästa storleken.

Enkel rengöring

Enkel rengöring

Fettfiltren är lätta att plocka ut och de kan enkelt rengöras i diskmaskinen. De högpresterande recirkulationsfiltren kan regenereras i ugnen i 40 minuter vid 200 grader C och är därför effektiva för rengöring av luften i upp till 5 år. Bottenfacket är utrustad med en speciell ventil som gör det enkelt att tömma ut eventuella vätskor. Det kan inte bli lättare.

Phantom Shift

Flexibel Montering

Phantom finns i två ventilationsutföranden - både för recirkulation (F) och för frånluft (A).

Version för evakuering

Version för evakuering (A)

Phantom A-modellerna levereras med standard rörledningar och tejp till rörtätningarna, ner till golvhöjd.

Version för recirkulation

Version för recirkulation (F)

Phantom F-modellerna levereras med standard rörledningar, recirkulationsfilter, utloppsmunstycke till sockeln och tejp till rörtätningarna, till utblåset i fronten av sockeln under produkten.

Phantom Shift
Phantom Mini
Phantom

Behöver du hjälp med att välja rätt modell?

Läs mer