Nyheter

Galileo Stripes
Galileo Stripes

Galileo-familjen utökas med kraftfulla modeller

Utökningen av Galileo-familjen sker med tre mycket spännande modeller; Galileo Slim, Galileo Linear och toppmodellen Galileo Stripes. Det handlar om innovativa modeller från Faber som är resultatet av mer än 60 års erfarenhet inom ventilation. Med dessa nya modeller har Faber lagt ner många resurser och knowhow för att skapa modeller med riktigt bra prestanda och stilrena designer, som alla passar perfekt in i de skandinaviska hemmen.

Specifikationer som är värda att notera är till exempel att både Linear och Stripes flyttar luften med hela 9,9 meter i sekunden. Toppmodellen Stripes kommer med svart matt glas och vitt displayljus och alla modellerna har autoaspiration, keep warm och bryggfunktion.

Galileo Stripes
Galileo Stripes
Galileo Linear
Galileo Linear
Galileo Slim
Galileo Slim
Galileo Linear
Galileo Linear
Modular + Shelf Module
Modular + Shelf Module

Modular + Shelf Module

Modular är en väggmmonterad köksfläkt med en kraftig motor. Det är möjligt att installera denna fläktkåpa, både för utblås med frånluftsanslutning bakåt eller för återcirkulation. Modellen är också ett modulsystem som kan anpassas med ytterligare hyllmoduler, som kan köpas separat. Med det här alternativet kan du bygga ett designelement som passar perfekt med resten av kökslayouten.

Belysningen på köksfläkten kan dimmas till halv effekt. Det finns motsvarande ljus i hyllmodulerna, och när systemet är inställt styrs allt ljus tillsammans, via fläktens styrning.

Modular är också ett modulsystem som kan anpassas med ytterligare hyllmoduler, som kan köpas separat. Med det här alternativet kan du bygga ett designelement som passar perfekt med resten av kökslayouten. Ramarna är av metall och glashyllorna är tonade och oavsett om du väljer bara fläkten, eller med två eller tre eller kanske fler hyllmoduler, passar systemet perfekt till den industriella köksstilen.

Modular + Shelf Module
Modular + Shelf Module
Pure Black
Pure Black
True Double Black
True Double Black

Nya vertikala köksfläktar från Faber

De nya vertikala köksfläktarna från Faber kännetecknas av svarta bottenfilter som är vinklade för luftintag från alla sidor.

Det är 3 design som finns i 80 cm och har en exceptionell ljudnivå – beroende på modell ner till bara 56 dB vid max effekt och ett sug på 790 m3/t vid intensiv inställning. Energiklassen är A+ respektive A och köksfläktarna kännetecknas alla av mycket bra belysning som sitter monterat på sidorna och därmed fördelar ut ljuset över hela spisen.

Som en extra fin detalj är stålfiltret inte ett separat filter, utan ett färgat svart filter som går hela vägen igenom i ett stycke. Köksfläkten levereras med ett kolfilter, men det finns även möjlighet att välja till ett bakre utblås eller köpa en skorsten.

True Black
True Black
True Double Black
True Double Black

Kökslyx inom räckhåll

Lura inte dig själv! Den här nya modellen med integrerad köksfläkt i hällan förtjänar din uppmärksamhet.

Aero är en modell som vi har utvecklat själva. En mycket konkurrenskraftig produkt i Eico-kvalitet och med massor av bra egenskaper.

Till exempel flyttar köksfläkten luften med 9,7 meter per sekund och hällan har bland annat 4 stora 22x20 cm zoner, dubbelbryggfunktion och Stop-And-Go.

Aero
Lausanne
Lausanne

Solid kvartett av centralventilationsköksfläktar

Upptäck EICOs fyra nya köksfläktar för centralventilation, Bern och Luzern för väggmonterad installation och Basel och Lausanne för diskret skåpsintegration.

Våra nya modeller för centralventilation kommer från Italien. Det är produkter med en supersnygg finish och som har allt det som behövs i en centralventilationsmodell. Bland annat är en potentialfri brytare integrerad i produkten.

Det finns versioner med en enkel tryckknapp, men också versioner med touchkontroll och helelektronisk kontroll.

Modellen med helelektronisk styrning har timerfunktion och 24-timmars funktion (ren teknik) där köksfläkten kan ställas in på forcerad ventilation under en bestämd period varje timme – 24 timmar i rad, som ger extra bra ventilation i bostaden.

Luzern
Luzern
Bern
Bern
Basel
Basel