Eico - Totalleverantor till kök och bad

 

Vi levererar vitvaror

EICO levererar köksfläktar, vitvaror och andra produkter till köks- och badrumsmiljöer från några av världens främsta och ledande tillverkare. Men vi är mer än så!

Vi levererar även marknadens bästa knowhow och service. Det betyder att du kan räkna med att kvalitet, material, design, hållbarhet och funktion, alltid är av den högre graden. Vi tar oss alltid tid för att hjälpa till och guida dig till rätt val.

Refine your choice

Du tillbringar en stor del av din vardag i köket och i badrummet. Det är där du gör dig redo för dagen - och det är där du avslutar den. På EICO ser vi våra produkter som så mycket mer än praktiska lösningar; för oss är de en essentiell del av vardagen, precis som de är avgörande för uttrycket av den plats som du kallar hem. Det gäller allt från handfat och kranar till kök och badrum till köksfläktar, ugn och häll, som måste fungera smidigt och matcha din stil och dina önskemål.

Det är därför helt naturligt att vi ställer höga krav på kvalitet, funktionalitet och design av de produkter vi säljer. Och du kan alltid förvänta dig tekniska egenskaper, konstruktionslösningar och material utöver det vanliga när du beställer badrums- och köksinredningar från EICO.

At your service

Även på support- och servicesidan är vi bättre än de flesta, och under hela processen, från produktval till montering och bruk av varan, är vi till din tjänst. Det betyder mycket för oss att vi kan ge dig en upplevelse ut över det vanliga, och att vi lever upp till, och kanske till och med överträffar dina förväntningar. Vi har våra rötter i köksbranschen och mer än 38 års erfarenhet – vilket betyder att vi kan mer om ämnet än de flesta. Vi har alltid tid till att hjälpa dig till det rätta valet. Vi ger också massor med inspiration till hur man kan använda produkterna som en del av inredningen – på ett sätt du kanske aldrig tänkt på förr.

Om du har problem någon av våra produkter, möts du inte av dåliga undanflykter. Istället så hjälper vi dig till att hitta en lösning på problemet. Det, tycker vi, rimmar på riktigt bra service!

     

Kontakta din närmaste återförsäljare

Eico säljer inte direkt till privatpersoner, men vi har återförsäljare i hela landet! Du kan se våra olika produkter och vilka återförsäljare du kan vända dig till. Som en extra service har vi även en daglig ”hotline” på +46 81 24 10 238 från kl. 13.00-15.00, då vår support svarar och hjälper dig med alla frågor du har om våra produkter.

Behöver du hjälp så är du är alltid välkommen att maila oss på: salg@eico.se, så svarar vi dig fortast möjligt.