10/02/2023

Beat i nya kläder

Den populära vägghängda köksfläkten Beat från italienska Faber har kommit i helt nya kläder. EICO har lagt till två nya varianter av den eleganta köksfläkten i vårt sortiment.

Beat BK Gloss

Med i EICOs senaste kollektion finns Beat även i en snygg Glossy Black och Stainless steel-version – redo att hänga upp i köket.

Det är inte så märkligt att Beat har blivit ett populärt val i skandinaviska kök. Den är nämligen ett utmärkt exempel på att en köksfläkt ska vara neutral och smälta in i köket. Köksfläkter får lov att ta mycket plats i köket – de får lysa upp och ge rummet karaktär. Här kan Faber alltså något helt speciellt eftersom de är bra på att utmana traditionellt tänkande och omtolka produkterna. Köksfläktar behöver inte bara vara svarta och vita. Det har Faber redan bevisat när Beat lanserades i en fin Dusty Blue-version.  

- Beat är en modern och stilren köksfläkt som passar bra in i de moderna, skandinaviska köken. Köksfläkten har ett strömlinjeformat utseende och bidrar med en mycket informell elegans som förstärks av möjligheten till flera trendiga färgvarianter – matt svart, matt vit, matt mörkgrå och matt Dusty Blue och nu också i en vacker Glossy Black och Stainless Steel-version. Beat ger köket en krydda och personlig touch och ansluter sig till raden av trendiga köksfläktar, där tillverkarna börjar leka med färgpaletten mer än vad vi har sett hittills, säger Niels Poulsen, CCO på EICO.

Effektiv och tyst

Smart design och trendiga färger är naturligtvis inte allt och för Beat har det inte sparats på effektiviteten och på de läckra tekniska detaljerna. Beat är nämligen utrustad med en fantastisk sugkapacitet, som också har en så kallad ”intensiv hastighet” på inte mindre än 720 m3/t.  Hastigheten gör att motorerna kan klara att köra med full effekt under sex minuter, när det behövs extra kraftig utsugning av köket, och det är något som är ytterst sällsynt för en designköksfläkt av den här kalibern. Två LED-lampor säkerställer också optimal belysning av spisen och allt som allt uppnår Beat en energimärkning i klass A, vilket bekräftar dess låga och miljövänliga förbrukning.

Hitta den Beat köksfläkten som passar dina köksdrömmar här