De 5 häftigaste fördelarna med att välja en gasspisdel

Vi har samlat fem fördelar som du bör känna till, om du tänker på att köpa en gasspisdel.

NikolaTesla Flame

En liten bonus med NikolaTesla Flame är att den har integrerad köksfläkt, som ger dig ännu flera möjligheter när det är dags att inreda köket.

# 1: Blixtsnabb uppvärmning

Med gas behöver du inte vänta på att spiszonen ska bli varm – eftersom du med gas får imponerande kort uppvärmningstid. Därför kan du också snabbt komma igång med att laga din måltid. Under matlagningen är det också lättare att kontrollera den exakta värmenivån – och du kan justera värmen utan någon väntetid. Sedan kan du också låta dina grytor och kastruller stå på värmezonen, eftersom gasspisens brännare snabbt svalnar.

# 2: Når värmefördelningen är helt perfekt

Om du bara intresserar dig lite för matlagning känner du säkert till att det är mycket bra med jämn värmefördelning när du ska laga till läckra maträtter. Här är gasspisen en stor hjälp för dig. Gasspisen – och flammorna – ser hela tiden till att värmen fördelas ut jämn under dina grytor och kastruller. Därför behöver du aldrig mera tänka på om maten blir mera stekt i den ena sidan av grytan än i den andra - du kan koppla av ordentligt och njuta av att maten lagas till jämnt i grytan på spisen.

# 3: Fler anslutningsalternativ

När du köper en gasspisdel ska du vara uppmärksam på att det kräver special anslutning. Därför ska du undersöka om det är möjligt att ansluta din nya gasspisdel. Till NikolaTesla Flame ingår det munstycken till naturgas och för flaskgas. Munstycken till naturgas är monterade från fabriken. 

# 4: Lätt rengöring

På NikolaTesla Flame är det inga problem att rengöra den integrerade köksfläkten. Fettfilter och de keramiska recirkulationsfilter kan monteras av från toppen utan besvär. Fettfiltret kan rengöras i diskmaskinen och recirkulationsfilter kan regenereras i ugnen. Eventuella utspillda vätskor samlas upp och kan tömmas ut med en avtappningsventil. Allt bidrar till att säkerställa god hygien i din matlagning och i ditt kök.

#5 Kräver inga speciella grytor eller utrustning

När du väljer en gasspisdel behöver du inte bekymra dig över en extra räkning, för att du också måste ut och köpa helt nya grytor och kastruller, innan du kan komma igång med matlagningen på spisen. Du tar bara fram din favoritgryta och startar gasen – och så är du redo till att utforska alla dina nya möjligheter i köket.

Har du blivit inspirerad och vill du gärna se närmare på NikolaTesla Flame? Få mera information och hitta närmaste återförsäljare här.