Den perfekta köksfläkten för New York-köksstilen

Modular är Fabers senaste innovation, en väggmonterad köksfläkt som inte bara effektivt suger upp matos och ånga från matlagning utan också erbjuder fina möjligheter för förvaringsutrymme.

Modular

Modellen är utformad som ett flexibelt modulsystem som kan anpassas med extra hyllmoduler som kan köpas separat. Detta innebär att du kan köpa en, två eller flera hyllenheteter och kombinera dem med köksfläkten. Med denna möjlighet kan du skapa ett designelement som passar perfekt ihop med resten av kökets uttryck.

Modular

Ljuset i köksfläkten kan dämpas till halv styrka för att skapa den perfekta stämningen. Det finns motsvarande ljus i hyllmodulerna, och när systemet är installerat styrs allt ljus gemensamt via köksfläktens kontroll.

Modulars ramkonstruktion är tillverkad av metall med en elegant, matt svart finish, och det tonade glaset är idealiskt för öppna hyllor som kan bära upp till 15 kg. Detta ger dig möjlighet att ha dina favoritkryddor eller köksredskap precis vid handen eller att dekorera med din egen unika stil. Oavsett om du väljer köksfläkten ensam eller med två, tre eller kanske flera hyllmoduler, passar systemet perfekt till den industriella New York-köksstilen.

Modular

Köksfläkten är utrustad med en kraftfull motor som erbjuder en sugkapacitet på 620 m³/h på max och 720 m³/h på intensiv och en behaglig ljudnivå på endast 64 dB. Den är 'headsafe' med ett djup på endast 35 cm, vilket säkerställer att du har god arbetsyta i huvudhöjd runt köksfläkten.

Modular kan installeras för utsug till det fria eller för recirkulation. Det är möjligt att leda utsuget direkt bakåt, vilket erbjuder en ren och minimalistisk design utan en synlig skorsten.