Få en flexibel installation med NikolaTesla Alpha

Med ökat intresse för aspiration hobs – induktionsspisar med integrerad köksfläkt – har vi på EICO lagt till många andra modeller i vårt sortiment.

NikolaTesla Alpha

Precis som när det gäller köksfläktar så gör vi alltid vårt bästa för att ha ett brett sortiment. Vi vet nämligen mycket väl att när det handlar om inredning av kök så finns det många saker som måste samsas. Därför måste det också finnas ett ordentligt urval att välja mellan. 

En av våra spännande nyheter är NikolaTesla Alpha från italienska Elica. Modellen passar perfekt in i de allra flesta skandinaviska kök och det är garanterat hög kvalitet, utsugning och induktion.

Med NikolaTesla Alpha får du en lufthastighet på 5,1 m/s. Modellen har inbyggd motor. NikolaTesla Alpha har en ljudnivå på bara 43 - 61 dB(A), beroende på om den arbetar på lägsta eller högsta effekt.

Less is more 

NikolaTesla Alpha är ett bra exempel på hur kombinationen av den svarta glasytans minimalistiska stil, förstärkt av en aluminiumsbeklädnad med raffinerade detaljer, gör produktet extremt elegant – utan att kompromissa med prestandan. Balansen mellan skönhet, kraft, energieffektivitet och, sist men inte minst, säkerhet är i första klassen.

Med den innovativa Autocapture-funktionen justerar NikolaTesla Alpha automatiskt utvinningseffekten genom att upptäcka de aktiva matlagningszonerna och därmed ställa in den lämpligaste rök- och luktfångsnivån. 

Flexibel installation 

Det kan lätt bli till ett riktigt pussel när det gäller att få allt på plats i köksinredningen. Därför känner vi också till hur viktigt det är med flexibla installationer. Det är faktiskt en av de viktigaste egenskaperna med NikolaTesla Alpha. Modellen är nämligen designad till att lätt bli installerad i moduler på både 80 cm och 90 cm efter behov. Den 78 cm breda ytan passar utan problem in i varje köksdesign. 

Enkel vardag

Den sista detaljen, som kanske är den viktigaste när NikolaTesla Alpha är installerad i köket är rengöringen. Det skulle gärna vara en hjälp i en stressad vardag – och därför är enkel rengöring ett måste för de allra flesta. Tack vare den helt släta ytan är rengöring och skötsel superenkel och snabb. 

Hitta närmaste återförsäljare här.