01/03/2023

Köksfläkten: Som ett konstverk i köket

Rätt köksfläkt sätter pricken över i-et och fungerar som ett skulptur element och ett konstverk i köket.

Köksfläkten

En köksfläkt behöver inte bara en praktisk inredening i ditt kök. Det kan också fungera som ett skulpturellt element, som ger köket lite kant och en extra designmässig krydda.

Köksfläktskulptur

En av de riktigt bra möjligheterna för att skapa ditt eget och unika köksdesign är en wirehängd köksfläkt. De tunna, diskreta trådarna ger nämligen bra möjligheter för att kunna leka med formerna – och därmed skapa ett skulpturellt element, som på majestätiskt vis står i ditt kök.

En annan möjligheter är att välja en av designköksfläktarna från EICO. Designköksfläkten är för dig som värdesätter på en unik och banbrytande köksfläkt som du inte hittar i andra kök.

Även om köksfläktarna har blivit mera charmiga har man naturligtvis inte gjort några kompromisser när det gäller kvalitet, effektivitet och tekniska överväganden.

Se frihängande designköksfläktar från EICO

Många skulpturala lösningar

EICO kan leverera inte mindre än 36 trådhängda köksfläktar med kolfilter från både Eico-, Faber- och Elica-märket. Alla är välkända märken från producenter med lång erfarenhet med att skapa både innovativa, vackra och praktiska utsugningslösningar.

Lösningarna finns i många olika modeller och utföranden. Dessutom kommer de i en lång rad olika färger och material – så det finns säkert en modell som passar för dig.