Q-BIC – Den personliga köksfläkten

EICO gläds åt att kunna presentera Q-BIC för återförsäljare och konsumenter. Med Q-BIC-köksfläkten får du inte vilken köksfläkt som helst. Den väggmonterade köksfläkten med inbyggd motor ger helt nya möjligheter för personlig inredning i köket.

Q-BIC

Q-BIC – tre i en

För många är köket samlingspunkten i en stressad vardag. Det gäller både om du bor i en bostadsrättsförening, bor själv eller ihop som en familj. Det är ofta i köket som det skapas en trevlig och mysig stämning. Och just mysfaktorn ska också vara synlig i kökets inredning. Därför är vi glada över att kunna presentera den unika Q-BIC-köksfläkten från EICO. Köksfläkten där du får tre i en – nämligen en vacker möbel, en hylla och naturligtvis en köksfläkt.

"Med Q-BIC i vårt sortiment har vi på EICO lagt till en unik köksfläkt som, med sitt annorlunda design, kommer att hjälpa till med att skapa det personliga köket ute bland konsumenterna. Q-BIC är inte bara en köksfläkt. Det är också en hylla och en möbel i rummet. Q-BIC är en mycket genomförd produkt med svarta, tonade glashyllor och svart filter. Med ett djup på 40 centimeter finns det ordentligt plats för att laga mat framför köksfläkten", berättar Niels Poulsen, försäljningschef i EICO.

Dubbla luftutlopp – flera alternativ

Den antracitfärgade köksfläkten är gjord av lackerad stål och mörka glas. Dessutom är den utrustad med dubbla luftutlopp, vilket innebär att den är utrustad med en 90° vändbar motor som gör det möjligt att placera luftutloppet antingen i toppen eller på köksfläktens baksida. Vid användning av bakåtvänd utlopp undviks att montera en skorsten på köksfläkten – vilket skapar en snyggare design.

Den lilla extra detaljen

Som en extra feature är köksfläkten dessutom utrustad med hyllor på båda sidorna. Det innebär att det finns stora möjligheter för personlig förvaring. Om det ska vara till kryddor, blommor, salt och peppar eller något helt annat – det kan du bestämma helt själv.

Läs mera om Q-BIC här