02/22/2021

Rules – en komplett "kundanpassad" köksfläkt

Köksfläkten Rules sätter en helt ny standard för flexibel och modern köksdesign och har redan vunnit både guld- och silvermedaljer i den internationellt erkända designtävlingen International Design Awards, IDA.

Rules

Rules från Elica är en vertikalt väggmonterad köksfläkt, designad av italienska Fabrizio Crisà. Köksfläkten representerar rena och vackra linjer samt en ytterst flexibel och integrationsvänlig lösning som ger möjlighet för anpassning i nästan alla typer av kökdesign.

Guld- OCH silvermedalj

Rules har redan vunnit två prestigefyllda pris i den internationella designtävlingen IDA – en guldmedalj i kategorin hushållsapparater samt en silvermedalj i kategorin köksmaskiner.

- Namnet ”Rules” är nog inte helt slumpmässigt valt. Eftersom Rules representerar ett mycket flexibelt designkoncept, som kan reguleras och anpassas till den enskilda köket. Köksfläkten har ett flexibel djup, som kan justeras mellan 21 och 36 centimeter och är tillgänglig med en bredd på 60 och 90 centimeter. Det gör den extremt anpassningsbar och därmed lätt att integrera i nästan varje kök. Det här är köksfläkten för den stilsäkra köksentusiasten, som gärna vill ha rena och snygga linjer och en modern design. Därmed passar den extra bra till uttrycket i många skandinaviska kök, säger Niels Poulsen, EICO försäljningschef.

Minimalistisk och elegant

EICO, som är varumärkesdistributör av ELICA på nordisk nivå, erbjuder Rules i en version med svart, härdat glas, med kontrollpanel på framsidan av glaset samt enkelt och linjärt LED-ljus. Alla elementerna bidrar till att ge produkten ett minimalistiskt och elegant uttryck.