Thin P – den perfekta köksfläkten för skandinaviska kök

Med Thin P får du en kraftig vägghängd köksfläkt i snyggt och tidslöst design. Thin P är en stilig köksfläkt som kommer att passa utmärkt i skandinaviska kök.

Thin P

Thin P från italienska Elica är en väggmonterad köksfläkt med inbyggd motor, som med sitt exklusiva utseende med den vackra glaseffekten på framsidan kommer att se bra ut i alla kök. Men kanske ännu viktigare är att Thin P är extremt tyst. Köksfläkten styrs via den integrereade kontrollpanelen, som är integrerad i köksfläktens front i rostfritt stål.

Innovativ design – som får uppmärksamhet

Elicas innovativa design uppmärksammas över hela världen. Elica är mästare på att omtolka traditionella köksfläktar till eleganta, moderna och praktiska designobjekt. En fröjd för ökat och för varje kök.

Italienska traditioner för fint hantverk i kombination med känsla för innovativ design gör Elica-köksfläkten till något alldeles speciellt. Det har också lett till att Elica i dag är världens största tillverkare av köksfläktar. Eico är varumärkesdistributör för Elica på nordisk nivå – dvs. i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Thin P finns i två olika storlekar: 60 och 90. 

Se alla de olika Thin – modellerna här: