Vägghängd köksfläkt som matchar skandi-stilen

Det finns inget bättre än när doften av läcker mat breder ut sig i köket. Men på samma gång finns det inget värre än när doften hänger kvar i flera dagar. Därför är det viktigt att välja rätt köksfläkt, som kan hjälpa dig att bli av med matosen igen efter matlagningen. Det finns många olika modeller, men en modell som är favorit hos många är den vägghängda köksfläkten.

Chloe

Det är flera skäl till att du ska välja den vägghängda köksfläktsmodellen. Dels så ger köksfläkten karaktär till ditt kök; samtidigt som det finns många möjligheter när det handlar om form och storlek.

I EICOs sortiment har v i många olika vägghängda köksfläktar – en populär modell är t.ex. Chloé, som med ett skarpt och distinkt uttryck fungerar bra i en modern, skandinavisk inredning, där det är tänkt på detaljerna.

Varför välja en vägghängd köksfläkt?

En vägghängd köksfläkt monteras, precis som det låter på namnet, uppe på väggen. Därför är den perfekt om din spisavdelning är placerad nära en vägg. Du ska välja en vägghängd köksfläkt om du gärna vill fokusera på funktion – sugeffekten – och samtidigt ha en snygg installation i ditt kök.

Den vägghängda Chloé har inbyggd motor och möjlighet för bakåtvänt utlopp, så om du har möjlighet att leda utloppet ut genom väggen kan du få mycket enklare uttryck genom att montera köksfläkten utan synlig skorsten. Chloé kommer i flera snygga färger, t.ex. Dark Grey Matt, Country Grey Matt, Old Metal, Copper, Brass, Cast Iron. Genom att välja en vägghängd Chloé köksfläkt får du en bättre överblick över din matlagningsavdelning. Du får ännu mera arbetsyta framför köksfläkten tack vare den lutande designen och här ett mycket litet djup på endast 35 centimerer. Det gör vardagen lättare och du undviker att få bulor i pannan när du stöter huvudet mot köksfläktens vassa kant.

Smarta features

Chloé har en kapacitet på 700 m3/h, har fyra hastighetsnivåer (inklusive intensivsteg) och LED-lampor. Chloé har en soft touch kontrollpanel. Köksfläkten är utrustad med kantsug, som skapar ett luftflöde runt spisen, som hjälper till att isolera matosen så att lukten inte sprids runt i hela köket. Luften sugs tyst in genom smala spår i den dekorativa panelen, så det inte påverkar köksfläktens design. Chloé kan levereras med en skorsten i samma färg som köksfläkten – för att fullborda den snygga looken. Köksfläkten kan styras med en fjärrkontroll, som måste köpas separat.

Se vårt urval av Chloé köksfläktar här: