05/31/2022

Vilka typer av köksfläktar kan jag välja mellan?

Det finns en mängd olika lösningar med köksfläktar och med helt rätt lösning från EICO kan du göra något riktigt speciellt för ditt kök. Men vilken typ ska du välja?

NikolaTesla One

En köksfläkt är väl bara en köksfläkt? Så är det kanske många som tänker. Men du har faktiskt stora möjligheter att ge ditt kök en mycket speciell touch om du väljer noga.

Den rätta köksfläkten kan, förutom den viktiga funktionen, se till att ge ren och fräsch luft i hemmet, förbättra elegansen och designen på ditt kök på ett betydande sätt.

Flera hundra köksfläktar

EICO erbjuder mer än 600 olika köksfläktar, så det råder ingen tvekan om att du kommer att hitta en köksfläkt som passar för ditt kök, dina behov och preferenser.

Du måste bestämma dig för om du vill ha en inbyggd köksfläkt (t.ex. i taket eller på bordet), en väggmonterad köksfläkt, en frihängande köksfläkt eller en mindre köksfläkt.

Inbyggda köksfläktar

Med en inbyggd köksfläkt får du en diskret lösning som inte tar fokus från andra delar i köket. EICO erbjuder både integrerade köksfläktar som byggs in i själva induktionsfläkten, i en köksenhet eller i taket. De integrerade köksfläktarna representerar en banbrytande och unik downdraft-teknik som ser till att ånga sugs in i själva spisplattan.

Ta en titt på: Alla integrerade köksfläktar här

Väggmonterade köksfläktar

En vägghängd köksfläkt är en perfekt lösning för dig som vill ha ett kök med ett skarpt och distinkt uttryck. De här lösningarna finns huvudsakligen som standardmodeller för väggmontering eller som lutande köksfläktar. Båda typerna representerar modeller som utgör ett spännande designelement som fångar ögat och ger köket en nyans.

Få överblick över: Alla vägghängda köksfläktar här 

Frihängande köksfläkt

En frihängande köksfläkt ger dig möjligheten att leka med köksdesignen och tillföra ett fint skulpturalt element i ditt kök. De frihängande köksfläktarna kommer i två olika typer. För det första kan du välja en trådhängd modell, vilket betyder att köksfläkten hänger upp i taket med tunna kraftiga trådar. Det är också möjligt att välja en modell där hela köksfläkten hänger ner från taket. Det ger också en köksfläktslösning som fungerar som en extra designkrydda till köket.

Ta en titt på:  Alla frihängande köksfläktar här

Utdragsköksfläkt (små köksfläktar)

Om du har ett mindre kök med begränsat utrymme behöver du en platsvänlig lösning som inte tar upp hela rummet. Du kan dessutom nöja dig med en modell med mindre kapacitet eftersom mängden av ånga är begränsad. Med en mindre köksfläkt skapar du en lösning som inte tar uppmärksamheten från andra element i köket.

Få överblick över: Alla mindre köksfläktar här

Oavsett vilken köksfläktstyp du väljer, kan du tryggt räkna med att en köksfläkt från EICO kombinerar design och funktion i ditt kök så att du får en elegant och funktionell lösning.

Se de över 600 olika köksfläktslösningarna från EICO här