Det lilla och smarta vinkylskåpet - WFG24

Hos EICO får du tillgång till en helt unik och extremt läcker portfölj med kvalitetsvinkylskåp får kända Vestfrost. Vi har vinkylskåp i många olika storlekar, så oavsett om du har ett litet eller stort kök finns det ett skåp som passar för dina behov.

WFG 24

Det har aldrig varit så lätt att ge ditt kök det "lilla extra" som nu – och en härliga känsla av vardagslyx. Det gör du med ett unik och läckert vinkylskåp från Vestfrost, som har över 25 års erfarenhet med design, utveckling och produktion av kvalitetsvinkylskåp i Danmark.

"Antalet passionerade vinentusiaster har ökat under de senaste 25 åren, vilket har bidragit till en stor ökning av efterfrågan på vinkylskåp. Det är inte längre bara samlare av dyra årgångsviner som njuter av att förvara vin på ett optimalt sätt, men även ”vardagsfolk” som uppskattar fina droppar i glaset och lite vardagslyx", berättar Niels Poulsen, försäljningschef i EICO.

Varför köpa ett vinkylskåp?

Förutom den läckra faktorn med att ha ett vinkylskåp stående hemma, finns det en lång rad positiva effekter med att förvara sitt vin i ett vinkylskåp. Du får nämligen en ännu bättre miljö för vinflaskorna än i en vinkällare, eftersom vinkylskåpet skyddar vinet mot både temperaturförändringar, skakning, UV-strålar och smakpåverkan från andra saker.

4 skäl att köpa ett vinkylskåp:

  1. Vin är en levande produkt som utvecklas över tid. Därför är det inte oviktigt vid vilka omständigheter vinet får utveckla sig. Med ett vinkylskåp säkrar du dig att vinet ognar ordentligt.
  2. Med vinkylskåpet gör du det enkelt för dig själv att förvara vinet korrekt.
  3. Genom att förvara vinet korrekt förbättrar du också hållbarheten på ditt vin.
  4. Du har alltid ett serveringsklart vin redo – även om det kommer helt oväntade gäster.

WFG24 Vinkylskåp – liten och smart

Som det beskrivs finns det plats för ett vinkylskåp även i ett litet kök. WFG 24 är ett mindre vinkylskåp, med plats för 24 flaskor. Det byggs in i ett kökskåp, och så är du redo till att servera härligt vin. WFG24 är ett vinkylskåp med dualzone funktion, vilket innebär att vinkylskåpet är uppdelat i två avdelningar – separerade via en rumsdelare. Två zoner finns främst i mindre skåp. Skåpen kan användas som kombinerade förvarings- och serveringsskåp.

 

Se närmare på WFG24 här