Sju goda skäl till att välja ett vinkylskåp

Det finns många goda skäl till att välja ett vinkylskåp till sina viner – förutom att det är vackert att se på så ger det möjlighet att presentera vinet på ett snyggt och exklusivt sätt.

vinkylskåp

När du köper ett vinkylskåp från bidrar du generellt sätt till att ditt vin lagras på det allra bästa sättet.

Vi har samlat sju goda skäl till varför du ska köpa ett vinkylskåp:

Nr. 1: För det första säkrar du ett optimalt mikroklimat för ditt vin, som också motsvarar klimatet i vinproducentens vinkällare.

Nr. 2: Dessutom har vinkylskåpet en förmåga att hålla en viss temperatur utan några betydande förändringar.

Nr. 3: Med ett vinkylskåp skyddar du vinet från solens strålar som kan påverka aromerna i vinet och den allmänna mognaden. Alla Vestfrosts vinkylskåp har UV-glas monterade i kylskåpsdörren.

Nr. 4: Med ett vinkylskåp behöver du aldrig oroa dig för om serveringstemperaturen på vinet är rätt. Det sköter vinkylskåpet om så att du lugnt kan tänka på annat.

Nr. 5: Förvara olika viner i samma vinkylskåp – om bara vinkylskåpet har mera än en zon. Många av våra vinkylskåp är utrustade med två kylzoner. Praktiskt innebär det att du utan problem kan förvara ditt röda vin och vita vin i samma vinkylskåp – och att båda vinerna har helt rätt temperatur.

Nr. 6: Hur är det med ljudnivån, tänker du kanske? Kommer det bli extra buller i mitt kök? Det korta svaret på frågan är Nej. De flesta av våra vinkylskåp från Vestfrost har en ljudnivå på runt 40 dB (eller strax under). Du kan jämföra det med att viskningar har en ljudnivå på 30 dB och en normal samtalston ligger på cirka 60 dB.

Nr. 7: Sist, men inte minst - ett vinkylskåp presenterar dina vinflaskor på ett exklusivt sätt, som bidrar till att skapa lite extra lyxig känsla i vardagen.

Bonus skäl: Köp till en extern display, som t.ex. en hydro- och hylltermometer, som både visar temperatur och luftfuktighet inne i kylskåpet. På det viset behöver du inte öppna vinkylskåpet hela tiden, och därmed undvika att skapa en klimatisk obalans inne i vinkylskåpet.

Hög kvalitet - rimligt pris

Ett vinkylskåp från Vestfrost är ett dansktillverkat vinkylskåp som ger dig hög kvalitet till ett rimligt pris – kort sagt: valuta för pengarna.

Vestfrost har 25 års erfarenhet med att tillverka vinkylskåp och, förutom att förlita sig på en lång och gedigen erfarenhet är vinyklskåpen dessutom ordentligt testade av restaurangbranschen – en extra kvalitetsstämpel för varumärket Vestfrost.

Se alla läckra Vestfrost vinkylskåpen