Vestfrost MFG 95: Den kyligaste uppgraderingen till sommarvärmen

En liten smart detalj som skapar mera plats i ditt kylskåp och ger flera spännande möjligheter att visa fram dina drycker.

MFG 95 Display cooler Vestfrost

Sommaren är här nu och det innebär tid till att ha det mysigt ute i trädgården med trevliga grillkvällar tillsammans med familjen och vännerna. Om vädergudarna visar upp sig från deras bästa sida så kommer det att krävas massor med svalkande dricka under sommarmånaderna. Med den senaste display cooler från Vestfrost – MFG 95 – blir det inga problem att hålla sig sval i sommarvärmen.

Nu känner de flesta till Vestfrost vinkylskåp och deras fantastiska kvalitet och egenskaper. EICO presenterar nu en fin nyhet till 2022-sortimentet. En liten smart detalj som skapar mera plats i ditt kylskåp och ger flera spännande möjligheter att visa fram dina drycker.

Föreställ dig följande scenario: Gästerna är inbjudna till sommarskoj och allt dricka är inköpt. Men hur ska du få plats till alla burkar och flaskor, när det också ska vara plats till den härliga sommarmaten inne i kylskåpet? Lösningen är en display cooler. Med MFG 95 display cooler från Vestfrost kan du förvara t.ex. 140 burkar med 0,33 liter. Du avgör själv om det ska vara dekorativa specialöl, tonic eller läsk som ska visas upp på ett inbjudande sätt och samtidigt hållas kalla.

Tekniska finesser

MFG 95 är utrustad med en elektrisk touch display med vitt displayljus för temperaturkontroll och övervakning. Dessutom har skåpet en vibrationsreducerande kompressor så du undviker att bottenfallet i flaskorna flyter runt inne i dryckerna. MFG 95 har också tempertaurlarm som varnar dig om temperaturen stiger jämfört med den önskade inställningen. Glasdörren är med tonad ruta och UV-filter, som säkrar att dina drycker inte utsätts för solljus. Dessutom kan display cooleren låsas, t.ex. om barnen inte ska ha fri tillgång till innehållet inne i skåpet.

Smart side-by-side lösning

MFG 95 från Vestfrost kan med fördel kombineras med Vestfrost vinkylskåpet WFG 47. Det ger en snygg side-by-side lösning där du både kan säkra dig rätt temperatur på vinet, samtidigt som du kan vara säker på att dina andra drycker förvaras på ett svalt och inbjudande sätt. Tack vare höjden på de två skåpen kan du utan problem placera dem under en befintlig bordskiva. Om du väljer en inbyggnadslösning, kan du köpa till en List (art.nr 7060).

Du hittar närmaste MFG 95 återförsäljare här »