09/05/2022

Vilka tillbehör kan jag köpa till mitt vinkylskåp?

Vill du ge extra finess till ditt vinkylskåp kan du välja mellan läckra och smarta extra utrustning som också finns i vår webbshop.

Vestfrost vinkylskåp

Vill du ge extra finess till ditt vinkylskåp kan du välja mellan läckra och smarta extra utrustning som också finns i vår webbshop.

Håller du på med att bestämma dig för om du ska lägga till lite extra elegans i ditt kök i form av ett vinkylskåp? Då kan det vara en bra idé att veta om att du också kan välja extrautrustning som både har praktiska och estetiska egenskaper.

Virtuell rundvisning i webbshopen

I vår webbshop kan du gå på en virtuell rundvisning och se vilka produkter som tilltalar dig. Du hittar bland annat följande:

  • Extra hyllor i ek, både i form av standardhyllor, presentationshyllor och showhyllor. Det obehandlade träet i hyllorna förhindrar oönskade smakeffekter från t.ex. lackbehandling. Dessutom förstärker det den läckra känslan av ”vinkällare” i ditt vinkylskåp.
  • Hylltermometer som mäter temperaturen inne i vinkylskåpet. En av de viktigaste förutsättningarna för korrekt vinförvaring är en jämn temperatur och med en termometer har du full kontroll över temperaturen inne i vinkylskåpet.
  • Hygro- och hylltermometer kombinerar mätning av temperaturen och relativ fuktighet i vinkylskåpet. Vin med korkpropp måste läggas ner och lagras vid en kontrollerad relativ luftfuktighet på 50 - 80 %, vilket hygro- och hylltermometern håller reda på.
  • Side-by-side-kit säkerställer att dina vinkylskåp, om du har flera, placeras med rätt avstånd mellan varandra. På det sätter uppträder de som en enhet på samma gång som de säkerställer rätt temperaturnivå.
  • En rad olika praktiska småsaker som t.ex. hyllkant med etiketter, extra kolfilter och greppskenor för vinkylskåp.

Se extrautrustning till ditt vinkylskåp