7 diskmaskinsfunktioner som gör din vardag (och disk) bättre

För oss är det viktigt att ge konsumenterna bästa möjliga diskning och en bättre användarupplevelse. Därför är våra diskmaskiner från Vestfrost också noggrant utvalda.

Vestfrost

Vi vet att diskmaskinen är en viktig del av vardagen. Men det betyder inte att du inte kan lägga till några extra funktioner, som gör allt ännu lättare. Det tycker vi att din vardag förtjänar.

De 7 smarta funktionerna 

Var uppmärksam på att det är inte alla Vestfrost-modeller som har alla 7 funktioner.

 1. Flexibel korg för disk
  Med Multiflex-korgar från Vestfrostfår du bättre plats för även den största disken. På flera modeller är det möjligt att justera höjden på den övre diskmaskinkorgen så att du kan fylla diskmaskinen precis som du själv vill. Det är också möjligt att lägga ner diskraden med tallrikar individuellt för att göra plats för till exempel större kastruller eller skålar.
 2. Enkel användning
  Kontrollpanelen på våra Vestfrost diskmaskiner kan inte vara enklare. Det krävs bara två steg för att starta maskinen. Välj program på kontrollpanelen och tryck på start – så är du igång. 
 3. Autodoor
  Vestfrost diskmaskiner, som är utrustade med med Autodoor, öppnar luckan i slutet av programmet för att uppnå ett bättre torkresultat. Det smarta med den här funktionen är att den också sparar energi eftersom maskinen använder en lägre temperatur. 
 4. Mini Program
  Du måste känna till det här programmet. Det är supersnabbt och effektivt – och det är den perfekta lösningen när det ska gå fort. Mini Program är därför perfekt om tallrikar, som använts till förrätten, ska diskas i diskmaskinen så att de kan var arena igen till efterrätten.
 5. Delbar bestickbricka
  Det är snabbt och enkelt att ta bort hälften av bestickbrickan längst upp i maskinen. Genom att dela bestickbrickan så får du därmed plats för t.ex. vinglas, som tar lite mera plats på höjden. Det är flexibilitet med extra allt.
 6. PureBeam
  PureBeam är en extra komponent som placeras synligt vid diskmedelslådan. Den avger UV-A ljus och joner som eliminerar bakterier och eventuella lukter som finns kvar efter diskningen. 
 7. Fördröjd start
  Genom att aktivera funktionen för fördröjd start kan du enkelt skjuta upp till exempel diskningen så att den startar i slutet av dagen och är ren när du kommer hem från jobbet. 

Kolla in våra Vestfrost-modellerna – vi har ett brett utbud av diskmaskiner, så att det finns säkert en modell som matchar dina behov.