Eico 80 Fusion IQWF (Link): Den perfekta induktionsspisdelen för hemmaköket

Med rätt utrustning kan matlagningen göras lekande lätt. Den nyaste spisen kan mycket mera än bara värma din mat. Ta till exempel vår induktionsspisdel Eico 80 IQWF - Link - som inte bara är vilken som helst typ av induktionsspisyta. Den är intelligent och så har den också de läckraste designdetaljer, som facetterade kanter på framsidan och raka kanter på sidorna och bak.

Eico 80 Fusion

Den finns i den vackra "total black glas" versionen med vitt displayljus. På samma gång har den en härligt stor, rund spiszon på 26 centimeter. Den kommer säkert att se bra ut i köket och göra vardagen till en fest.

Smarta egenskaper med en Eico 80 Fusion IQWF - Link model

Registrering och storleksanpassning av grytor:

Den här spisplattan är utrustad med ett interaktivt kontrollsystem som gör det enkelt och bekvämt att använda spisplattan. När du startar spisen och placerat köksredskapet på den upptäcker styrsystemet det automatiskt. Alla spiszonerna med induktion har automatisk storleksanpassning. Zonerna anpassas automatiskt genom att storleken på grytan/pannan blir avläst och induktionen värmer upp enligt storleken som plattan registrerar.

Link-funktion:

Eicolink är ett integrerat kombinationssystem med trådlös anslutning mellan spis och fläkt. Systemet fungerar som en fjärrkontroll i spisen, som kan styra alla köksfläktar som är utrustade med Eicolink logo. Spisen och köksfläkten kan också monteras som fristående enheter och fungerar då som normala enheter. Det är alltid möjligt att styra köksfläkten manuellt.

Bro-funktion:

Med brofunktion på induktionssektionerna är det möjligt att aktivera och använda två matlagningszoner samtidigt. Det ger bättre plats för stora grytor och stekpannor. Ett måste för den som älskar att laga hemlagad mat.

Power boost funktion:

På induktionsspisar kan temperaturen på en särskild spiszon höjas genom att starta boosterfunktionen så att matlagningszonen värms upp snabbare.

Stop & Go funktionen:

Funktionen gör matlagningen säkrare. När du får oväntat besök räcker det med en lätt beröring av STOP-AND-GO funktionen för att alla aktiva spiszoner ska stängas av. När du återvänder till köket och spisen ska du bara trycka på samma knapp igen och så slås alla zoner på med inställningen som var aktiv tidigare.

Keep warm funktion:

Med den här funktionen kan du snabbt välja tre förinställda temperatursteg. När funktionen är aktiv kan zonen ställas in på en av de tre möjliga temperaturerna. Ca. 42°C är smältpunkten – perfekt för t.ex. att smälta choklad. Ca. 70°C är en passande temperatur när du vill hålla färdiglagad mat varm länge. Ca. 94°C är temperaturen strax under kokpunkten, som är lämplig när du till exempel ska koka pasta utan att det kokar för mycket.

Läs mera om Eico 80 Fusion IQWF-Link och hitta närmaste återförsäljare här.